Αθλητικά

15 Αυγούστου 2023 10:38

Τένις: Πρεμιέρα για Τσιτσιπά στο διπλό - Η Σάκκαρη περιμένει την αντίπαλό της

Διάβασέ μου το...

Η βροχή διέκοψε τα περισσότερα χθεσινά ματς στο Σινσινάτι και το σημερινό πρόγραμμα είναι ασφυκτικά γεμάτο

Τένις: Πρεμιέρα για Τσιτσιπά στο διπλό - Η Σάκκαρη περιμένει την αντίπαλό της
-



Φουλ δράση σήμερα στο Σινσινάτι, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ξεκινά με το διπλό τις υποχρεώσεις του. Η χθεσινή βροχή δεν επέτρεψε ούτε στα μισά παιχνίδια να ολοκληρωθούν κι έτσι οι διοργανωτές έχουν γεμίσει το πρόγραμμα με πάρα πολλά παιχνίδια.

Ο Στέφανος αναμένεται να παίξει με συμπαίκτη τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα λίγο μετά τις 00:30 ώρα Ελλάδος, στον πρώτο γύρο του διπλού, κόντρα στους… γνώριμους πλέον (τους έχει αντιμετωπίσει 7 φορές μέσα σε ένα χρόνο) Αρεβάλο και Ροζέρ. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί 5ος στη σειρά, στο Court 11, με τρία ματς γυναικών και ένα διπλό να προηγούνται (ώρα έναρξης 18:00 Ελλάδος).

Τα ξημερώματα θα γίνει γνωστή και η αντίπαλος της Σάκκαρη, αφού Κιρστέα και Αλεξάντροβα δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν χθες (το παιχνίδι τους αναμένεται να αρχίσει μετά τις 01:00)

Αποσύρθηκαν Μάρεϊ και Σβιτολίνα

Ο Αντι Μάρεϊ αποφάσισε να μην αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων, ενώ και η Σβιτολίνα απέσυρε την συμμετοχή της και το μεγάλο ματς με την Βοζνιάκι δεν θα γίνει σήμερα (ήταν να γίνει χθες, αλλά τα χάλασε η βροχή). Ετσι η Δανέζα θα αντιμετωπίσει την Γαλλίδα Γκράτσεβα.

Πρεμιέρα στις ΗΠΑ μετά από τρία χρόνια θα κάνει ο Τζόκοβιτς, ο οποίος θα παίξει στο διπλό με συμπαίκτη τον Κάσιτς και αντιπάλους τους Τζέιμι Μάρεϊ και Μάικλ Βίνους.

Στα ματς που πρόλαβαν να ολοκληρωθούν χθες, ξεχώρισαν η νίκη του Αλιασίμ επί του Μπερετίνι (στο αναμφίβολα πιο ενδιαφέρον ζευγάρι του πρώτου γύρου) με 4-6, 6-2, 6-3, η νίκη του Τόμπσον επί του Ισνερ με 7-6, 7-6, καθώς και η πρόκριση της Βίνους Γουίλιαμς επί της Κουντερμέτοβα με 6-4, 7-5.

Ο Σταν Βαβρίνκα κόντρα στον Νακασίμα, θα αναγκαστεί να παίξει σήμερα το τελείωμα του τρίτου σετ, καθώς το παιχνίδι διεκόπη ενώ είχε προβάδισμα με 5-2 (1-1 στα σετ).

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα της ημέρας (15/8).

πηγή:  gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαπενταύγουστος – τορπιλισμός της “Έλλης”: Η “μαύρη” επέτειος

Πόλο: Η Εθνική Εφήβων πρωταθλήτρια Ευρώπης

Φωτιές στη Χαβάη: Ασύλληπτες διαστάσεις παίρνει η καταστροφή (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ