Παράξενα

18 Αυγούστου 2023 13:37

Πήλιο: Missing alert για...αρκουδάκι και αμοιβή για την εύρεσή του (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Viral έχει γίνει η ανακοίνωση του μικρού γερμανού τουρίστα ο οποίος είναι απαρηγόρητος με την απώλεια του λούτρινου φίλου του.

Πήλιο: Missing alert για...αρκουδάκι και αμοιβή για την εύρεσή του (εικόνες)
-

Μια ιδιαίτερη αναζήτηση και μάλιστα με αμοιβή, αναρτήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Πηλίου Μαγνησίας καταφέρνοντας να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πήλιο - αμοιβή - λούτρινο πάντα

Συγκεκριμένα, ένας ανήλικος γερμανός ο οποίος παραθερίζει στο βουνό μαζι με τους γονείς του έχασε την αγαπημένη του τρυφερή συντροφιά. Όπως ήταν αναμενόμενο ο μικρός διαπιστώνοντας την απώλεια λυπήθηκε πολύ κι έκτοτε ειναι απαρηγόρητος.

Στην προσπάθειά τους να τον παρηγορήσουν, οι γονείς του δεν τσιγκουνεύτηκαν τα χρήματα καθώς ανάρτησαν στο χωριό ανακοινώσεις με τη φωτογραφία του απολεσθέντος σημειώνοντας μάλιστα ότι όποιος το βρει θα εισπράξει αμοιβή ύψους 250 ευρώ.

Πήλιο - αμοιβή - λούτρινο πάντα

Η διαφορά βέβαια από ανάλογες ανακοινώσεις βέβαια είναι ότι δεν πρόκειται για κάποιο κατοικίδιο ζώο αλλά... για ένα λούτρνο ψεύτικο ζώο, συγκεκριένα έν αυστραλιανό πάντα, το οποίο ο μικρός τουρίστας χρησμοποιεί κάθε νύχτα ως συντροφιά προκειμένου να κοιμηθεί με αίσθημα ασφάλειας.

Πηγή: newspaper.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία - Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα για οπαδό του Παναθηναϊκού

Μακρή: Τα σχολεία θα ανοίξουν χωρίς κενά

Αθηνών – Κορίνθου: “Αυτοσχέδια η εκκένωση”, λέει εγκλωβισμένος οδηγός (βίντεο)