Αθλητικά

04 Σεπτεμβρίου 2023 23:31

Παναθηναϊκός: “Ποδαρικό” με φιλική νίκη επί της KPKA

Διάβασέ μου το...

Όλες οι λεπτομέρειες και τα στιγμιότυπα από το φιλικό παιχνίδι που είχε προπονητικό χαρακτήρα, ανανέωσε όμως την αυτοπεποίθηση της ομάδας της Αθήνας.

Παναθηναϊκός: “Ποδαρικό” με φιλική νίκη επί της KPKA
-

Με το... δεξί ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός νατα φιλικά της προετοιμασίας του στη Σλοβενία, επικρατώντας της ΚΡΚΑ με 91-80 στο πρώτο, καλοκαιρινό τεστ, όπου πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους πολλά απ’ νέα, μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού» πλην του τραυματία Μήτογλου και των διεθνών Χουάντσο Ερναγκόμεθ, Λεζόρ, Παπαπέτρου και Μωραΐτη.

ΠΑΟ - KPKA - Φιλικό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» απ’ τις προπονήσεις με ένα πρώτο παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο έφτασαν στη νίκη, χάρις σε ένα «ξέσπασμά» τους στην τελευταία περίοδο.

ΠΑΟ - KPKA - Φιλικό

Ο Εργκίν Αταμάν (ο οποίος κάθισε κανονικά στον πάγκο, παρά το γεγονός πως είχε μία μικρή, στομαχική αδιαθεσία) δοκίμασε διάφορα σχήματα και βρήκε τις λύσεις στο φινάλε απ’ τους Σλούκα και Βιλντόζα, οι οποίοι «έσπρωξαν» το «τριφύλλι» στη νίκη με ένα εντυπωσιακό επιμέρους 25-6 στο τελευταίο δεκάλεπτο.

ΠΑΟ - KPKA - Φιλικό

Πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν ο Μπαλτσερόφσκι με 14 πόντους κι 7/7 δίποντα (6 ριμπάουντ, 2 κοψίματα), ενώ 12 πόντους (6/6 δίποντα) είχε κι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Στους 13 πόντους σταμάτησε ο Βιλντόζα, με 7 ασίστ, ενώ ο Σλούκας στην πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή του με τα «πράσινα», μέτρησε 5 πόντους και 4 ασίστ.

ΠΑΟ - KPKA - Φιλικό

Ειδήσεις σήμερα:

Ροδόπη - βανδαλισμός μουσουλμανικού νεκροταφείου: “Να συλληφθούν οι δράστες”, ζητά η Τουρκία

Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινά η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων

Κακοκαιρία - Πολιτική Προστασία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν από πλημμύρες - Ενεργοποίηση του 112