Παράξενα

28 Σεπτεμβρίου 2023 18:34

Μισθοφόρος που τεμάχισε την κοπέλα του έλαβε... χάρη γιατί πολέμησε στην Ουκρανία

Διάβασέ μου το...

«Τεμάχισα το σώμα της κοπέλας, το έβαλα σε κρεατομηχανή, τα οστά τα έβαλα σε τρεις σακούλες τις οποίες πέταξα στο ποτάμι», είχε ομολογήσει στην ανάκριση.

Μισθοφόρος που τεμάχισε την κοπέλα του έλαβε... χάρη γιατί πολέμησε στην Ουκρανία
-

Ο Ντμίτρι Ζελένσκι κάτοικος της περιοχής Περμ, ο οποίος είχε πνίξει μια κοπέλα με την οποία διατηρούσε σχέση και την οποία τεμάχισε στη συνέχεια σε κρεατομηχανή, πήρε χάρη επειδή πολέμησε στην Ουκρανία, ανέφερε η μητέρα του στον τοπικό ιστότοπο «59.ru».

O Ζελένσκι μετά την δολοφονία της 27χρονης Τατιάνα Μελέχινα προσπάθησε να «δημιουργήσει άλλοθι» αλλά στην συνέχεια εμφανίσθηκε ο ίδιος στην αστυνομία. «Τεμάχισα το σώμα της κοπέλας, το έβαλα σε κρεατομηχανή, τα οστά τα έβαλα σε τρεις σακούλες τις οποίες πέταξα στο ποτάμι», είχε ομολογήσει στην ανάκριση. Το 2019 καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης σε αποικία κρατουμένων.

Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του, ο γιός της, της τηλεφώνησε τον Νοέμβριο του 2022 και της είπε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την μισθοφορική οργάνωση «Βάγκνερ» για έξι μήνες και ότι βρίσκεται στο μέτωπο έξω από το Λουχάνσκ. Εκ νέου ο Ζελένσκι επικοινώνησε με την μητέρα του την άνοιξη.

Τον Ιούνιο, του απονεμήθηκε χάρη και αυτή τη στιγμή ζει στην υπο ρωσική κατοχή περιοχή του Λουχάνσκ «βοηθάει την θεία του στο νοικοκυριό» και στη συνέχεια σκέπτεται να εργασθεί ως οικοδόμος στην Ανάπα, δήλωσε η μητέρα του. Η ίδια θεωρεί ότι δικαίως του απονεμήθηκε χάρη επειδή «ο ίδιος λυπάται για ότι έχει κάνει και έχει μετανοήσει».

Η μισθοφορική οργάνωση «Βάγκνερ» άρχισε να στρατολογεί κρατούμενους για τον πόλεμο στην Ουκρανία το καλοκαίρι του 2022. Μερικές αποικίες κρατουμένων τις επισκέφθηκε ο ίδιος ο ιδρυτής της μισθοφορικής οργάνωσης Γιεβγκένι Πριγκόζιν. Στους κρατούμενους υπόσχονταν απονομή χάρητος, βάσει «μυστικών διαταγμάτων του Ρώσου προέδρου» αφού θα είχαν υπηρετήσει για έξι μήνες στο μέτωπο. Έχουν γίνει ήδη γνωστές περισσότερες από δέκα δολοφονίες και άλλα σοβαρά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί από κρατούμενους που επέστρεψαν απ’ τον πόλεμο.

Ειδήσεις σήμερα:

Εύβοια - Ελικόπτερο: η στιγμή της πτώσης στην θάλασσα (βίντεο)

Γλυκά Νερά - Εισαγγελέας: Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν για να την εκδικηθεί

Revenge porn - Εύβοια: Εφιάλτης για μαθήτρια από “καυτή” φωτογραφία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ