Life

03 Οκτωβρίου 2023 23:59

Η Όπρα Γουίνφρεϊ μίλησε για το “στίγμα” της παχυσαρκίας

Διάβασέ μου το...

«Όλοι γνωρίζετε ότι βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Το μεγαλύτερο βάρος μου ήταν περίπου 107 κιλά», ανέφερε μεταξύ άλλων  η διάσημη παρουσιάστρια.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ μίλησε για το “στίγμα” της παχυσαρκίας
-

Η διάσημη παρουσιάστρια, εκδότρια και επιχειρηματίας Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) ήταν οικοδέσποινα σε πάνελ του «Oprah Daily» με θέμα το «στίγμα» της παχυσαρκίας, το οποίο επηρεάζει δύο δισεκατομμύρια ενήλικες παγκοσμίως, ενώ μίλησε και για τον δικό της αγώνα απώλειας βάρους.

«Όλοι γνωρίζετε ότι βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Το μεγαλύτερο βάρος μου ήταν περίπου 107 κιλά. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο δημόσιο πρόσωπο, ο αγώνας του οποίου με την παχυσαρκία να έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης όσο ο δικός μου.

Με έχετε δει όλοι να κάνω τη μία δίαιτα μετά την άλλη...αλλά το σώμα μου φαίνεται να θέλει πάντα να επιστρέφει σε ένα συγκεκριμένο βάρος» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχολίασε το γεγονός ότι οι άνθρωποι της συμπεριφέρονταν διαφορετικά όταν ήταν υπέρβαρη ειδικά όταν πήγαινε σε καταστήματα.

«Όλοι εμείς που το έχουμε ζήσει ξέρουμε ότι οι άνθρωποι σου φέρονται διαφορετικά, απλά το κάνουν», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Στέγαστρο Καλατράβα - Βολικάκης: Το ποδηλατοδρόμιο έμπαζε νερά σε κάθε βροχή (βίντεο)

Ιλμπέρ Ορταϊλί: Η Αγία Σοφία θα καταρρεύσει, εάν δεν κλείσει για αποκατάσταση (βίντεο)

Φαρμακεία: πως δρούσε η σπείρα των ληστών (βίντεο ντοκουμέντο)