Πολιτική

11 Οκτωβρίου 2023 09:37

Εκλογές - Αμανατίδης: ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο Γιώργος Αμανατίδης, μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" για την υποψηφιότητά του και τον όρο "αντάρτης" της Νέας Δημοκρατίας.

Εκλογές - Αμανατίδης: ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας στον ΑΝΤ1 (βίντεο)
-

Λίγες ημέρες απόμένουν για τις δεύτερες κάλπες των Αυτοδιοικητικών εκλογών από τις οποίες θα προκύψουν οι επικεφαλής των Περιφερειών και των Δήμων της χώρας που δεν εκλέχθηκαν από τον πρώτο γύρο, για τα επόμενα χρόνια και θα αναδειχθούν τα περιφερειακά, δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια ανά την επικράτεια.

Δίνοντας βήμα σε υποψηφίους από διάφορες περιοχές της Αττικής και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, ο ΑΝΤ1 επιχειρεί να κάνει ενεργότερα συμμέτοχους τους πολίτες στις καθοριστικές για την καθημερινότητα και την ζωή του εξελίξεις που φέρνουν οι εκλογές στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και να τους βοηθήσει να σχηματίσουν καλύτερη άποψη για όσους διεκδικούν την ψήφο των εκλογέων.

Στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" μιλησε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Αμανατίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής, που διαγράφηκε από την Νέα Δημοκρατία: “Δεν αισθάνεται αντάρτης της ΝΔ και εάν ειχε εκλεγεί βουλευτής, δεν θα ειχε βάλει υποψηφιότητα για περιφερειάρχης καθώς θα μπορούσε να στηρίξει τον τόπο του από άλλη σκοπιά. Ακόμη είπε ότι “δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να οικειοποιηθεί την νίκη μου η ΝΔ”.

Ειδήσεις σήμερα: 

Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 182 σημεία

Πόλεμος στο Ισραήλ: κλιμακώνονται οι επιθέσεις, αυξάνονται οι νεκροί (βίντεο)

Παραγουάη: Φωτιά και ομηρία στη μεγαλύτερη φυλακή (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ