Life

24 Οκτωβρίου 2023 07:45

“Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ”: Η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντά το Mente Fuerte! (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Μας περιμένει μια μοναδική βραδιά με ένα live event που θα μας απογειώσει, πάντα με την υπογραφή του Ρυθμού 949.

“Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ”: Η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντά το Mente Fuerte! (εικόνες)
-

Ένα ανατρεπτικό «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» έρχεται με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και καλεσμένο της, τον Mente Fuerte!

Ένα άκρως αναπάντεχο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» από τον ΡΥΘΜΟ 94.9 βρίσκεται προ των πυλών, αφού την Τρίτη 24 Οκτωβρίου η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια του ελληνικού πενταγράμμου, Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στη σκηνή όπου θα υποδεχτεί τον καλεσμένο της, Mente Fuerte

Τα Exclusive Live Events «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, μας έχουν βάλει για τα καλά στον μουσικό «παλμό» μέσω των εκρηκτικών, διαδοχικών live αλλά και των ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνδυασμών!

Αυτή τη φορά, η μουσική εξίσωση αλλάζει ακόμη περισσότερο, αφού την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 20:00, η αγαπημένη μας λαμπερή οικοδέσποινα και ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 Γιώτα Τσιμπρικίδουπρόκειται να υποδεχτεί στη σκηνή τη μαγευτική Νατάσα Θεοδωρίδου και στη συνέχεια τον διαμαντένιo και πολυπλατινένιο artist της ραπ σκηνής, τον ανατρεπτικό Mente Fuerte!

Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ - Νατάσα Θεοδωρίδου - Mente Fuerte

Οι ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, θα γίνουν «μάρτυρες» μιας διαφορετικής, μαγικής, μουσικής συνύπαρξης που αδιαμφησβήτητα θα αφήσει ιστορία! Η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου θα μας μαγέψει με το αστείρευτο ταλέντο, τη φωνή αλλά και τις μεγαλύτερες διαχρονικές της επιτυχίες και στη συνέχεια θα υποδεχτεί τον φρέσκο, υπερ-ταλαντούχο ράπερ Mente Fuerte, ο οποίος με τη σειρά του θα μας ξεσηκώσει!

Η πολύ-αναμενόμενη συνύπαρξη της λαϊκής και ραπ μουσικής, η οποία σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις με την ένωση των δυο διαφορετικών ρεπερτορίων, θα πραγματοποιηθεί στη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera” των  Village Cinemas του The Mall Athens!

H φαντασμαγορική αίθουσα με τα premium καθίσματα υψηλής αισθητικής καθώς και Dolby Atmos ήχο είναι έτοιμη να υποδεχτεί, γι’ ακόμη μια φορά, αποκλειστικά τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 και να τους μαγέψει με την ξεχωριστή εμπειρία του 5ου Exclusive Live Event!

Για προσκλήσεις μπείτε ΕΔΩ!

Χορηγοί της μαγικής βραδιάς θα είναι:

Novibet – αυτό που θες απ’ το παιχνίδι σου!

ΔΕΗ – με την ενέργεια της ΔΕΗ!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Άκου ΡΥΘΜΟ 94.9 online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store & Google Play


Ειδήσεις σήμερα:

Βίτσας: Δεν θα φύγουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Πρέπει να μιλήσει ο Τσίπρας (βίντεο)

Ψηφιακή φορολογική ενημερότητα: 11 ερωτήσεις - απαντήσεις της ΑΑΔΕ

Μπακς - Αντετοκούνμπο: Νέο συμβόλαιο με “χρυσές αποδοχές” (εικόνες)