Life

24 Οκτωβρίου 2023 12:48

Καίτη Γκρέυ: Στα δικαστήρια η οικογένεια της τραγουδίστριας για την επιμέλειά της (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι δήλωσε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος για την υπόθεση.

Καίτη Γκρέυ: Στα δικαστήρια η οικογένεια της τραγουδίστριας για την επιμέλειά της (βίντεο)
-

Σήμερα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων θα βρεθούν οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ αναφορικά με την υπόθεση της επιμέλειάς της.

Από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέι ξεκίνησε τον Μάιο του 2023, όταν ο Φίλιππος Ηλιάδης έστειλε ένα εξώδικο στην τραγουδίστρια, στο οποίο έκανε γνωστή την επιθυμία του να γίνει ο δικαστικός της συμπαραστάτης και να πάρει την επιμέλειά της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου, στο κτίριο 4 της Ευελπίδων εκδικάστηκε η υπόθεση για την επιμέλειά της.

Απέναντι από τον γιο της βρέθηκαν ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, και η νύφη της, Εφη, μαζί με τον δικηγόρο τους, Όθωνα Παπαδόπουλο, ζητώντας επίσης την επιμέλεια.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους πως "βρίσκομαι εδώ για να υποστηρίξω και να πραγματοποιήσω την επιθυμία της κ. Γκρέϋ".

Παράλληλα, ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη και εγγονός της τραγουδίστριας ανέφερε πως "είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την υπόληψη της γιαγιάς μας".

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: οι δύσκολες ώρες στην πανδημία και οι... βέρες (βίντεο)

Σκουρλέτης: Κατάντια που πήρε το κόμμα ο Κασσελάκης - Ο Τσίπρας έχει υποχρέωση να μιλήσει (βίντεο)

Ψηφιακή φορολογική ενημερότητα: 11 ερωτήσεις - απαντήσεις της ΑΑΔΕ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ