Πολιτική

09 Δεκεμβρίου 2023 16:38

Επεισόδια στον Ρέντη: Ο Κασσελάκης επισκέφτηκε τον τραυματία αστυνομικό (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ενημερώθηκε από τους γιατρου΄ς για την κατάσταση της υγείας του νεαρού αστυνομικού.

Επεισόδια στον Ρέντη: Ο Κασσελάκης επισκέφτηκε τον τραυματία αστυνομικό (εικόνες)
-

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμων" το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου νοσηλεύται ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια επεισοδίων με οπαδούς στον Ρέντη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετέβη στο νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του βαριά τραυματισμένου αστυνομικού από τα επεισόδια στο Ρεντη και ενημερώθηκε απο τους γιατρούς.

Κασσελάκης - Νοσοκομείο Νίκαιας

Κασσελάκης - Νοσοκομείο Νίκαιας

Κασσελάκης - Νοσοκομείο Νίκαιας

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στου Ρέντη.

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν οι Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος (τομεάρχης Αθλητισμού), Κώστας Μπάρκας (τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη), συνοδευόμενο από την Αντιστράτηγο ε.α της ΕΛΑΣ, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν και έλαβαν ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του νεαρού αστυνομικού.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31 ετών αστυνομικός

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Νίκαιας παραμένει ο 31 ετών αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη, σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, βρίσκεται σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Φέρει δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οπαδών με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αιμοδυναμική αστάθεια, σε κωματώδη κατάσταση (GCS 3), χωρίς φωτοκινητικό αντανακλαστικό. Έφερε ίσχαιμη περίδεση πάνω από τραύμα στην έσω επιφάνεια του αριστερού μηρού, εκτεταμένο αιμάτωμα και έγκαυμα περιοχής μηρού, ριζομηρίου και οσχέου και καθολικό υποδόριο εμφύσημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς

Μεξικό: Φονικές μάχες μεταξύ πολιτών και κακοποιών (σκληρές εικόνες)

Κασσελάκης για “υπόκλιση” Γεραπετρίτη στον Ερντογάν: Να δοθούν εξηγήσεις από τον Πρωθυπουργό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ