Αθλητικά

25 Δεκεμβρίου 2023 20:49

Σαλάχ: “πυρά” από την μουσουλμανική κοινότητα για το χριστουγεννιάτικό μήνυμά του

Διάβασέ μου το...

Η ανάρτηση του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή που έφερε αντιδράσεις από μουσουλμάνους.

Σαλάχ: “πυρά” από την μουσουλμανική κοινότητα για το χριστουγεννιάτικό μήνυμά του
-

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δέχθηκε σκληρή κριτική στα social media από μουσουλμάνους, μετά την ανάρτηση ενός χριστουγεννιάτικου μηνύματος.

Ο μουσουλμάνος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ ανέβασε μία φωτογραφία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, προτού ευχηθεί σε όλους “Καλά Χριστούγεννα”.

ο «αστέρας» της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, επικρίθηκε έντονα στα κοινωνικά δίκτυα από μουσουλμάνους οπαδούς, μετά την ανάρτηση ενός χριστουγεννιάτικου μηνύματος.

Ο Αιγύπτιος πλάγιος μεσοεπιθετικός δημοσίευσε μία φωτογραφία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου και στη λεζάντα αναφέρθηκε στη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, προτού ευχηθεί «καλά Χριστούγεννα» στους ακολούθους του.

Η ανάρτηση του Σαλάχ:

«Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που οι οικογένειες μαζεύονται και γιορτάζουν. Με τον βάναυσο πόλεμο που διεξάγεται στη Μέση Ανατολή, ειδικά με τον θάνατο και την καταστροφή στη Γάζα, φέτος φτάνουμε στα Χριστούγεννα με πολύ βαριά καρδιά και μοιραζόμαστε τον πόνο αυτών των οικογενειών που θρηνούν την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. Σας παρακαλούμε να μην τους ξεχάσετε και να μην συνηθίσετε τον πόνο τους. Καλά Χριστούγεννα».

Ειδήσεις σήμερα: 

Λωρίδα της Γάζας: Πένθιμα Χριστούγεννα εν μέσω βομβαρδισμών

Καμίνια: Διάρρηξη με “χρυσή” λεία

Βασίλης Καρράς: τριήμερο πένθος στη Θεσσαλονίκη, μόνο τραγούδια του στην εστίαση