Κοινωνία

03 Ιανουαρίου 2024 12:24 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιανουαρίου 2024 20:26

Πατροκτονία - Περιστέρι: προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 35χρονος

Διάβασέ μου το...

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 35χρονος που παραδέχτηκε πως σκότωσε τον πατέρα του στο Περιστέρι.

Πατροκτονία - Περιστέρι: προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 35χρονος
-

Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 35χρονος καθ' ομολογίαν δράστης που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον πατέρα του, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι τους στο Περιστέρι, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης πέρασε το πρωί της Τρίτης το κατώφλι του ανακριτή και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. 

Ο 35χρονος που ζούσε στο ίδιο σπίτι στο Περιστέρι με το θύμα αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 35χρονος είχε περιγράψει την στιγμή που τον οδήγησε στο να επιτιθεί στον πατέρα του:

"Έτσι όπως καθόμουν ήρθε ο πατέρας μου μεθυσμένος και αφού με ρώτησε τι κάνω εκεί, εγώ έβγαλα το μικρόφωνο όπου μιλούσα με τον ξάδελφό μου προκειμένου να μην μας ακούσει και τότε ο πατέρας μου με χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι χωρίς να τραυματισθώ. Τότε εγώ ταράχθηκα και άρπαξα το μαχαίρι που είχα πάνω στο γραφείο μου και τον μαχαίρωσα κάτω από την κοιλιά σε κάποιο σημείο που δεν θυμάμαι ακριβώς. Στη συνέχεια και αφού έπεσε κάτω ο πατέρας μου τον χτύπησα με τη λαβή και όχι με τη λάμα στο κεφάλι πέντε φορές περίπου. Μετά βγήκα από το δωμάτιο και βρήκα τη μητέρα μου και της είπα ‘’συγνώμη μαμά μάλλον σκότωσα τον μπαμπά.’’


Ειδήσεις σήμερα:

Κοζάνη: Νεκρός ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από παντζούρι

Στέλιος Ρόκκος: σήμερα η κηδεία του αδερφού του, Νίκου (βίντεο)

Πάτρα: άνδρας ζητούσε να τον συλλάβουν και... δάγκωσε αστυνομικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ