Κοινωνία

07 Ιανουαρίου 2024 13:26

Αγία Παρασκευή - Bullying: Μας απείλησαν και πάλι, καταγγέλλει ο πατέρας

Διάβασέ μου το...

Τι είπε άγνωστη φωνή στο τηλέφωνο μιλώντας στο θύμα της επίθεσης των ανηλίκων.

Αγία Παρασκευή - Bullying: Μας απείλησαν και πάλι, καταγγέλλει ο πατέρας
-

Στην αποκάλυψη ότι άγνωστο άτομο κάλεσε τον γιο του το Σάββατο το βράδυ και τον απείλησε και πάλι, προχώρησε ο πατέρας του 14χρονου παιδιού που δέχθηκε άγρια επίθεση στις 2 Ιανουαρίου από τρεις ανηλίκους στην Αγία Παρασκευή.

«Είναι αλήθεια ότι τηλεφώνησαν. Απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα μας σκοτώσουν με πυροβόλα όπλα. Αυτό έγινε μέσα σε μία σύντομη τηλεφωνική κλήση που έγινε με απόκρυψη και διήρκεσε μόλις 47 δευτερόλεπτα. Δεν γνωρίζω ποιος κάλεσε μέσα στη νύχτα, δεν αναγνώρισα τη φωνή, ήταν άγνωστος και νομίζω έφηβος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανήσυχος γονέας μιλώντας την Κυριακή στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Όσον αφορά την αναφορά σε 50 άτομα με όπλα, «δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Πρέπει να δει η Αστυνομία πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία», σχολίασε ο πατέρας, ενώ έκανε λόγο για ευκατάστατες οικογένειες.

Να σημειώσουμε ότι το τριήμερο του αυτόφωρου πέρασε και η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη για το περιστατικό βίας, με τους δράστες και τους γονείς τους να παραμένουν “άφαντοι”.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κακοκαιρία: Καταστροφές σε Φιλοθέη και Παλαιό Ψυχικό (εικόνες)

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου

Κορονοϊός – Θωμαΐδης: Πότε αναμένεται η κορύφωση των κρουσμάτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ