Κόσμος

22 Ιανουαρίου 2024 21:46

ΗΠΑ: Σκότωσε τρεις κόρες και την γυναίκα του (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τα πτώματα των τεσσάρων γυναικών που αναγνωρίστηκαν από τον ιατροδικαστή.

ΗΠΑ: Σκότωσε τρεις κόρες και την γυναίκα του (εικόνες)
-


Μια συγκλονιστική μαζική δολοφονία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στο Σικάγο των ΗΠΑ, όταν ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τις τρεις ενήλικες κόρες του μέσα στο σπίτι τους. 

Επιπλέον φέρεται ο ίδιος, μετά την αποτρόπαια πράξη του να κάλεσε την Άμεση Δράση αναφέροντας μια «μαζική σφαγή». Οι αστυνομικές δυνάμεις όταν έφτασαν στο σπίτι τον συνέλαβαν επιτόπου.

Οι Αρχές ανέφεραν πως στο τηλεφώνημα ο άντρας είπε ότι η γυναίκα του είχε δεχθεί πυροβολισμό. Έπειτα η γραμμή αποσυνδέθηκε.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τα πτώματα των τεσσάρων γυναικών που αναγνωρίστηκαν από τον ιατροδικαστή της κομητείας ως οι: 59χρονη Majeda Kassem, 25χρονη Halema Kassem, 25χρονη Zahia Kassem, και 24χρονη Hanan Kassem. Όλες είχαν υποστεί τραύματα από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την New York Post, μία γειτόνισσα που γνώριζε την οικογένεια – αποτελούμενη από το αντρόγυνο, τις τρεις ενήλικες κόρες και τους δύο ενήλικους γιους – δήλωσε ότι η είδηση του φρικτού εγκλήματος ήταν «σοκαριστική», δεδομένου ότι τα θύματα και ο φερόμενος ως δολοφόνος ήταν «μια τόσο καλή οικογένεια που είχε λαμπρό μέλλον».

«Η κόρη μου τους γνωρίζει», δήλωσε η γειτόνισσα. 

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα - Βόλος: Στην φυλακή ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Ερντογάν σε Τούρκο αστροναύτη: Ήσουν ο πρώτος αλλά δεν θα είσαι ο τελευταίος

Μεσολόγγι - Δολοφονία Μπάμπη: Πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ