Life

22 Ιανουαρίου 2024 16:18

easy 97.2: Σε στέλνει διακοπές με όλη την οικογένεια!

Διάβασέ μου το...

O easy 97.2, ο σταθμός που μας χαλαρώνει, επέστεψε τη νέα χρονιά, πιο ανανεωμένος από ποτέ, χαρίζοντας στους ακροατές του την εμπειρία των Easy Family Fun Weekends! Κάθε εβδομάδα μια οικογένεια θα κερδίζει ένα ταξίδι σε έναν προορισμό ανά την Ελλάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

 easy 97.2: Σε στέλνει διακοπές με όλη την οικογένεια!
-

Από σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, ο easy 97.2, επαναφέρει στον αέρα του τον διαγωνισμό των Easy Family Fun Weekends, την απόλυτη οικογενειακή εμπειρία . Για 5 συνεχόμενες εβδομάδες, ο σταθμός που μας χαλαρώνει, θα ανακοινώνει έναν νέο ταξιδιωτικό προορισμό στην Ελλάδα όπου μια οικογένεια θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Κάθε Δευτέρα, ο διαγωνισμός θα ξεκινάει με την ανακοίνωση ενός νέου προορισμού. Καθημερινά, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του easy 97.2, θα «καλούν» τους ακροατές, μέσα από την εκπομπή τους, να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα του σταθμού στο www.soundis.gr/easy972 όπου θα παίρνουν μέρος συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής. Αφού γράψουν το στοιχείο που θα έχει δοθεί σε αντίστοιχο post στο Instagram @easy972gr , θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να
κερδίσουν ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο παρέα με την οικογένειά τους. Η κλήρωση θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή στην πρωινή εκπομπή “easy breakfast” με την Μαρία Κωνσταντάκη και τον Στάθη Χριστοφορίδη.

easy972 - easy breakfast

Easy Family Fun Weekends: 5 προορισμοί – 5 εβδομάδες – 5 οικογένειες!

Μείνε συντονισμένος καθημερινά στον αέρα του easy 97.2, στον σταθμό που ξέρει να σε χαλαρώνει και ζήσε την απόλυτη εμπειρία των διαγωνισμών!

Easy 97.2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει!

Άκου easy 97.2 online ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store & Google Play

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Τα πρώτα λόγια της 39χρονης στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Ρωσία: Οργή για τον θάνατο γάτας - Ελεγκτής την πέταξε έξω από τρένο (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Είχε βάλει "κοριό" σε λούτρινο και άκουγε τον πρώην της