Αθλητικά

30 Ιανουαρίου 2024 21:26

Παραγουάη - Επεισόδια: Ποδοσφαιριστές έσωσαν παιδιά από τις κερκίδες (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, στην Παραγουάη. Παίκτες ανέβηκαν στις κερκίδες και τράβηξαν κοντά τους παιδιά για να τα γλιτώσουν.

Παραγουάη - Επεισόδια: Ποδοσφαιριστές έσωσαν παιδιά από τις κερκίδες (εικόνες)
-

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Παραγουάης σημαδεύτηκε από τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα Cerro Porteno-Sportivo 2 de Mayo.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές οι οπαδοί των γηπεδούχων που επέλεξαν να λύσουν τις διαφορές τους την ώρα που εξελίσσονταν το ματς με το πέταλο των φανατικών να μετατρέπεται σε πεδίο μάχη!

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διαμάχη συμμοριών για τον έλεγχο της κερκίδας (και διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο), όπως αναφέρει το protothema.gr, με την κατάσταση να ξεφεύγει πολύ γρήγορα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης κι από τις απλές λεκτικές αντιπαραθέσεις, περάσαμε στις ρίψεις αντικειμένων και τις χειροδικίες με τους χούλιγκανς να αδιαφορούν ότι στον ίδιο χώρο βρίσκονταν οικογένειες με μικρά παιδιά.


Ο πρώτος που προσπάθησε να συνετίσει τους ανόητους της κερκίδας ήταν ο Ζαν Φερνάντεζ, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Cerro ο οποίος όχι μόνο ανέβηκε στα κάγκελα, αλλά πήρε και ένα λάστιχο και άρχισε να καταβρέχει την κερκίδα!

Την ίδια ώρα ο συμπαίκτης του Λουίς Ριβέρος βλέποντας τον κίνδυνο που υπήρχε πήρε ένα μικρό παιδί από τους γονείς του για να το γλιτώσει και τον κρατούσε αγκαλιά προσπαθώντας να τον ηρεμήσει!

Ο δε Φερνάντεζ όταν κατάλαβε ότι με το λάστιχο δεν μπορούσε να σταματήσει την... επέλαση των βαρβάρων, μάζεψε κι αυτός κάποια παιδιά και τα πήγε στον πάγκο προκειμένου να τους ηρεμήσει!

Στην Cerro Porteno αγωνίζεται πλέον και ο πρώην παίκτης του Άρη Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε (είχε ξεκινήσει από εκεί την καριέρα του) ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια για τα όσα συνέβησαν από τους οπαδούς της ομάδας του.

«Πέρα από Ντροπή, αυτό που συνέβη προκαλεί θλίψη. Πολλές οικογένειες με παιδιά ήθελαν να απολαύσουν την ομάδα τους. Σήμερα κάποιοι σκότωσαν το ποδόσφαιρο και δεν φταίνε οι πραγματικοί οπαδοί. Είναι κρίμα»

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά - Γεραπετρίτης: ιστορική ευκαιρία για σχέσεις καλής γειτονίας (βίντεο)

Νέα Υόρκη: Ντοκουμέντο του ΑΝΤ1 από την σύλληψη ομογενών για “τρομοκρατία” (βίντεο)

Τροχαίο - Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο αγοράκι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ