Κοινωνία

11 Φεβρουαρίου 2024 17:50

Αεροδρόμιο - Ναρκωτικά: παρέλαβε πακέτα με κάνναβη και συνελήθη (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Πώς οι αρχές εντόπισαν τον άνδρα που πήγε να παραλάβει δέματα φορτώμένα με ναρκωτικά.

Αεροδρόμιο - Ναρκωτικά: παρέλαβε πακέτα με κάνναβη και συνελήθη (εικόνες)
-

Συνελήφθη παραλήπτης ταχυδρομικών δεμάτων που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες, τα οποία εντοπίστηκαν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν 43 κιλά και 885 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

"Στο πλαίσιο επιχείρησης «Ελεγχόμενης Παράδοσης» της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και κατόπιν απόφασης του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και έγκρισης του κ Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, κατελήφθη 35χρονος ημεδαπός να παραλαμβάνει από γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή των Πατησίων, ταχυδρομικά δέματα που περιείχαν -24- κιλά και -200- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και τα οποία είχαν εντοπιστεί προγενέστερα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο 35χρονος συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 9-2-2024 στο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή των Πατησίων, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Αεροδρόμιο - Ναρκωτικά

Μετά από έρευνα στην οικία του 35χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -18- νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά -19- κιλά και -685- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη, ναρκωτικά χάπια και ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό συνεργών του συνεχίζεται."

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη έξοδός του μετά τη διάγνωση με καρκίνο (βίντεο)

Λασίθι: έκλεβε λάδι από αποθήκες και χρήματα από ΤΕΠ νοσοκομείου

Χατζηδάκης: 1555 και στην ΑΑΔΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ