Κοινωνία

15 Φεβρουαρίου 2024 06:34 Τελευταία ενημέρωση : 15 Φεβρουαρίου 2024 12:05

Ρουβίκωνας - Λίνα Κλείτου: Διαμαρτυρία στο σπίτι της δημοσιογράφου (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

“Παρέμβαση” έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου, στου Φιλοπάππου έγινε την νύχτα από μέλη της ομάδας των αντιεξουσιαστών.

Ρουβίκωνας - Λίνα Κλείτου: Διαμαρτυρία στο σπίτι της δημοσιογράφου (εικόνες)
-

Μέλη του Ρουβίκωνα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου, στου Φιλοπάππου, ανοίγοντας πανό, πετώντας φέιγ-βολάν και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους.

Αφορμή όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας των αντιεξουσιαστών, ήταν αναφορές της Λίνας Κλείτου για τον Γιάννη Μάγγο, πατέρα του αδικοχαμένου Βασίλη Μάγγου, που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ.

Σε κείμενο που ανήρτησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, μαζί με φωτογραφίες, αναφέρουν μεταξύ άλλων, «Το πέρα για πέρα άστοχο σχόλιό της μπορεί να ερμηνευτεί με δύο μόνον τρόπους. Είτε η κ. Κλείτου δεν γνωρίζει τον πατέρα του νεκρού αγωνιστή και δεν μπήκε καν στον κόπο να το ψάξει, είτε τον γνωρίζει τόσο καλά που από επιλογή αποφάσισε να χλευάσει τον κ. Γιάννη Μάγγο. Και οι δύο περιπτώσεις περισσότερο θυμίζουν τρολ του διαδικτύου παρά δημοσιογράφο και αυτό από μόνο του είναι τόσο θλιβερό όσο και επικίνδυνο».

Ρουβίκωνας - Κλείτου - Μάγγος

«Καμία χυδαιότητα δεν θα μείνει αναπάντητη», καταλήγει το κείμενο του Ρουβίκωνα.

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει, με τον πιο έντονο τρόπο, τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και πολιτικών με καταδρομικές ενέργειες εναντίον τους, στα σπίτια και στα γραφεία τους. Απόπειρες εκφοβισμού και τρομοκράτησης δεν χωρούν σε δημοκρατικά πολιτεύματα.  Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα δώσουν την απάντηση που οφείλουν. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε την άμεση καταδίκη των πράξεων αυτών από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Η σιωπή σημαίνει ανοχή και η ανοχή είναι απαράδεκτη».

Ειδήσεις σήμερα:

Super Bowl - Κάνσας: Φονικό στους εορτασμούς για το πρωτάθλημα (βίντεο)

Κυνηγός πυροβόλησε τον ξάδερφό του

Καιρός: καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη