Αθλητικά

08 Μαρτίου 2024 21:39

Λαμία - ΑΕΚ οριστικά κεκλεισμένων των θυρών: Απορρίφθηκε η προσφυγή των γηπεδούχων

Διάβασέ μου το...

Για ποιον λόγο η ΔΕΑΒ γνωμοδότησε για αγώνα χωρίς θεατές, μετά και την εξέταση του αιτήματος θεραπείας που κατέθσε η Λαμία στην αρχική απόφασης του οργάνου

Λαμία - ΑΕΚ οριστικά κεκλεισμένων των θυρών: Απορρίφθηκε η προσφυγή των γηπεδούχων
-

Με αγώνα κεκλεισμένων των θυρών αρχίζουν τα play off της Super League. Η Λαμία και η ΑΕΚ θα αγωνιστούν την Κυριακή στο άδειο από φιλάθλους «Αθανάσιος Διάκος», σύμφωνα με απόφαση της ΔΕΑΒ, καθώς δεν λειτουργούν οι κάμερες του γηπέδου.

Αναλυτικά η απόφαση που εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης ανέφερε:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ΄ αριθμ. 6/07-03-2024 απόφασή της, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΚ, που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, σε εφαρμογή του άρθρου 8, παρ. 1 και 6 του ν. 5085/2024.

Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο όπως απαιτεί ο νόμος».

Η ΔΕΑΒ απέρριψε την ένσταση της Λαμίας

Η ΔΕΑΒ απέρριψε το βράδυ της Παρασκευής (8/3) την προσφυγή της Λαμίας κατά της αρχικής απόφασής της για τη διεξαγωγή του κυριακάτικου (10/3) αγώνα με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των play off χωρίς κόσμο, επειδή δεν είχαν εγκατασταθεί στο ΔΑΚ Λαμίας όλες οι απαιτούμενες κάμερες.

Η Λαμία κατέθεσε αίτηση θεραπείας για ανάκληση της απόφασης, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή, καθώς όπως ανέφερε η ΔΕΑΒ σε ανακοίνωσή της «...ο σχετικός ισχυρισμός της αιτούσας ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι, με την υπ' αριθμ. 7/08-03-2024 απόφασή της, απέρριψε την από 8/3/2024 αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για ανάκληση της υπ' αριθμ. 6/2024 απόφασής της, καθόσον ο σχετικός ισχυρισμός της αιτούσας ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει. προσκομίσει.

Ως εκ τούτου, ισχύει η υπ' αριθμ. 6/2024 απόφαση επιβολής διοικητικής κύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΚ που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούσαν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο, όπως ο νόμος ορίζει.».

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές - ΝΙΚΗ: Τσελέντης και Αναδιώτης υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος

Βιασμός ανήλικης: Πολυετής κάθειρξη σε θείο για κακοποίηση της ανιψιάς του

Πέθανε η Καλή Καλό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ