Κόσμος

13 Μαρτίου 2024 00:00 Τελευταία ενημέρωση : 13 Μαρτίου 2024 13:06

Ρίο ντε Τζανέιρο: Παραδόθηκε ο ένοπλος, ο οποίος κρατούσε 15 ομήρους σε λεωφορείο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Το όχημα είχε ακινητοποιηθεί σε κεντρικό σταθμό υπεραστικών λεωφορείων. Ειδικοί διαπραγματευτές είχαν σπεύσει στο σημείο.

Ρίο ντε Τζανέιρο: Παραδόθηκε ο ένοπλος, ο οποίος κρατούσε 15 ομήρους σε λεωφορείο (βίντεο)
-

Παραδόθηκε, ο ένοπλος, ο οποίος εισέβαλε σε λεωφορείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και κρατούσε ομήρους περίπου 15 ανθρώπους, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Το όχημα είχε ακινητοποιηθεί σε κεντρικό σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και η περιοχή είχε αποκλειστεί από άνδρες των ειδικών της αστυνομίας, ενώ ειδικοί διαπραγματευτές είχαν επικοινωνία με τον δράστη.

«Ένας άνδρας πυροβόλησε δύο ανθρώπους και κρατάει ομήρους σε λεωφορείο στον σταθμό του Νόβο Ρίο», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, συμπληρώνοντας ότι οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Εικόνες που μετέδωσε το δίκτυο GloboNews καταγράφουν σε απευθείας μετάδοση την αστυνομική επιχείρηση στον σταθμό του Ρίο ντε Τζανέιρο από τον οποίο αναχωρούν λεωφορεία με προορισμό άλλες πολιτείες της Βραζιλίας.

«Ένας άνδρας έβγαλε όπλο, άρχισε να πυροβολεί και μπήκε στο λεωφορείο. Έχω δύο φίλους μέσα σε αυτό το λεωφορείο. Είμαστε σε απόγνωση, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο μικρόφωνο του καναλιού.

Πηγές: ΑΜΠΕ,  Reuters

Ειδήσεις σήμερα:

Youth League: Τα “χρυσά παιδιά” του Ολυμπιακού πέρασαν στους 4 της Ευρώπης!

Σεισμός στην Πάτρα

Παράνομες δεξαμενές καυσίμων: Στην πρώτη σφράγιση πρατηρίου προχώρησε η ΑΑΔΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ