Κόσμος

17 Μαρτίου 2024 13:33 Τελευταία ενημέρωση : 17 Μαρτίου 2024 14:14

Bullying με άγριο ρατσισμό: Ανήλικος βάζει αγόρι να του φιλήσει τα παπούτσια (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία βίντεο με έναν λευκό έφηβο που κακοποιεί έγχρωμο συνομήλικο του τον οποίο υποχρεώνει να του φιλήσει τις μπότες.

Bullying με άγριο ρατσισμό: Ανήλικος βάζει αγόρι να του φιλήσει τα παπούτσια (βίντεο)
-

Του Ισαάκ Καριπίδη

Περιστατικό άγριου εκφοβισμού εφήβου από συνομήλικο του σημειώθηκε στην Αγγλία, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ένας λευκός έφηβος μαζί με την παρέα του βρίσκουν στους  δρόμους  της πόλης ΚαρλαΊλ  στην κομητεία της Κάμπριας της Βορειοδυτικής Αγγλίας  ένα έγχρωμο  συνομήλικο αγόρι το οποίο επιστρέψει από το σχολείο του.

Αρχικά το προπηλακίζουν όλοι μαζί και λίγο αργότερα το περικυκλώνουν. Ένας από αυτούς που τον έχει ήδη χτυπήσει του ζητάει να σκύψει και να του φιλήσει τις μπότες ενώ τα υπόλοιπα παιδιά γελούν και καταγράφουν με το κινητό τους το περιστατικό.

Το νεαρό έγχρωμο αγόρι φανερά σοκαρισμένο, θέλοντας να αποφύγει τα χειρότερα με τα πολλά  υποκύπτει στις απειλές των λευκών και σκύβοντας του φυλάει τις λασπωμένες μπότες. Κάνει μερικά βήματα πιο κάτω αλλά ο νεαρός με την παρέα του τον ακολουθούν. Τον πλησιάζει ξανά και τον χτυπάει ακόμη πιο πολύ μέχρι που κάποιος περαστικός του φωνάζει να σταματήσει.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή και ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως τα περιστατικά εκφοβισμού , μεταξύ νεαρών ατόμων στην Βρετανία είναι καθημερινό φαινόμενο. Υπολογίζεται πως 1 στους 4 εφήβους έχει πέσει θύμα εκφοβισμού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πατρινό καρναβάλι: Ηχείο έπεσε πάνω σε κοπέλα

Κρήτη: Κατηγορούμενος λιποθύμησε ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου

Θεσσαλονίκη – ΑΠΘ: Οι κατηγορίες για τους συλληφθέντες και τα ευρήματα των Αρχών (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ