Κοινωνία

01 Απριλίου 2024 20:50

Missing Alert για την εξαφάνιση 17χρονης

Διάβασέ μου το...

Πού και πότε εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη της. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert για την εξαφάνιση 17χρονης
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από την εξαφάνιση της 17χρονης Ορνέλλας Ντόντζου Κεουφάκ  από την περιοχή των Άνω Πατησίων, στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":

Στις 31/03/2024 και μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Άνω Πατησίων, η Ορνέλλα (ον.) Ντόντζου Κεουφάκ (επ.), 17 ετών, με καταγωγή από το Καμερούν. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης, σήμερα 01/04/2024 και προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο. Η Ορνέλλα (ον.) Ντόντζου Κεουφάκ (επ.), έχει ύψος 1,65 και κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά τύπου ράστα και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο το τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Το Χαμογελο του Παιδιού - ΟΡΝΕΛΛΑ ΝΤΟΝΤΖΟΥ ΚΕΟΥΦΑΚ

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Ελλάδα: Οφθαλμίατρος έκρυβε έσοδα και τα έκανε… ρολόγια πολυτελείας

Κολωνός - 12χρονη: Ισόβια στον 55χρονο, αποφυλακίζεται η μητέρα

Βέροια: Φονική πτώση αυτοκινήτου σε στάση λεωφορείου (βίντεο)