Πολιτική

09 Απριλίου 2024 13:20

Έφη Αχτσιόγλου: η ανάρτησή της από το νοσοκομείο και το “ευχαριστώ” στους γιατρούς

Διάβασέ μου το...

Τι είπε η Έφη Αχτσιόγλου σε ανάρτησή της. Το ζήτημα υγείας που αντιμετώπισε.

Έφη Αχτσιόγλου: η ανάρτησή της από το νοσοκομείο και το “ευχαριστώ” στους γιατρούς
-

Η Έφη Αχτσιόγλου, τις τελευταίες ημέρες, πέρσε μία περιπέτεια με την υγεία της με την ίδια να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα", για επτά ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η ίδια η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, μέσα από ανάρτησή της σε κοινωνικά δίκτυα, πήρε μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας εξιτήριο και θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Έφη Αχτσιόγλου:

"Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους απ' το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους.

Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας".

Έφη Αχτσιόγλου - ανάρτηση - νοσοκομείο

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: αποσωληνώθηκε ο 39χρονος (βίντεο)

Isis - Champions League: Απειλές για επίθεση σε γήπεδα “Σκοτώστε τους όλους”

Ενδοσχολική βία: Όλες οι αλλαγές Πιερρακάκη για 5ήμερη αποβολή, απουσίες, κινητά (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ