Life

21 Απριλίου 2024 11:09

“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα απολαμβάνουμε αυτήν την εβδομάδα τη μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1+, τις "Ψυχοκόρες".

“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)
-

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00

Αυτή την εβδομάδα οι «Ψυχοκόρες», έρχονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 για να διηγηθούν τις συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.

Η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ρίχνει φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Ψυχοκόρες - επεισόδιο 16

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 -ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Στο Εργατικό Κέντρο ξεσπούν ταραχές κατά την ομιλία της Μάγιας και ο Παύλος με τη Βασιλική, προσπαθώντας να σωθούν, έρχονται πολύ κοντά. Ο Αρδίτης θυμώνει με τη Μάγια επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της. Ο Σώτος φροντίζει το έγκαυμα της Δεσποινιώς και υπόσχεται στη Μαρίκα να βρει τη Βικτωρία, ενώ εκείνη του αποκαλύπτει την εξάρτηση της μητέρας του από το όπιο. Η Μαρίκα θέλει να σώσει τη Δεσποινιώ τόσο από τις παραπλανητικές υποσχέσεις του Τάσου όσο και από το ερωτικό στόχαστρο του Κοσμά. Ο Μέλιος κάνει μια πρόταση στη Φρόσω, ενώ ο Νάτσης δεν σταματάει να πηγαίνει στην κάμαρή της. Στο εργοστάσιο οι εργάτες ξεσηκώνονται και ένας εργάτης απειλεί με όπλο τον Κοσμά

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 -ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Ο Παύλος συναντά τον Σπύρο για να μάθει για το συμβάν στο Εργατικό Κέντρο και το λόγο που δεν δημοσιεύτηκε το άρθρο του. Ο δάσκαλος της Βασιλικής αρρωσταίνει και ο Παύλος αναλαμβάνει την προγύμναση της για τις εισαγωγικές της εξετάσεις. Ο Αρδίτης συμμετέχει ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις. Ο Κοσμάς είναι σοκαρισμένος από την αυτοκτονία του εργάτη, ενώ για πρώτη φορά σε ένα ξέσπασμα του παρενοχλεί τη Μαρίκα. Η Δεσποινιώ συναντιέται κρυφά με τον Τάσο και γοητεύεται. Ο Σώτος βοηθά τη Μαρίκα να μιλήσει στη Βικτωρία, αλλά εκείνη την αποφεύγει. Η Φρόσω αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μέλιο.

Ψυχοκόρες - επεισόδιο 16

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Ο Παύλος ξεκινά μαθήματα με τη Βασιλική και εκδηλώνουν ο ένας στον άλλον τα αληθινά τους αισθήματα. Η Πρόνοια κάνει έλεγχο στο σπίτι του Κοτρώτση για την ευημερία των ψυχοκορών τους. Ο Σώτος πηγαίνει στο εργοστάσιο με τον Κοσμά και υπόσχεται στους εργάτες δικαιοσύνη. Η Νέλλα χειροτερεύει κι ο γιατρός παραδέχεται στο Σώτο την εξάρτησή της από οπιούχα, ενώ ο Κοσμάς αρνείται να αποδεχθεί το πρόβλημα. Η Μάγια κι ο Αρδίτης διαφωνούν για την πολιτική γραμμή που πρέπει εκείνη να ακολουθήσει. Έχοντας υποψίες για τον εγγονό του, ο Αρδίτης βάζει να παρακολουθούν τον Ερμή. Ο Νάτσης στήνει παγίδα στους γαμπρούς του. Η Φρόσω πιέζει τον Μέλιο να φύγουν γρήγορα από το σπίτι του Νάτση.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Ο Παύλος και η Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, αλλά η Βασιλική νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάγια. Ο Σώτος βοηθάει τη Νέλλα στην απεξάρτησή της και δεν ξεχνά την υπόσχεση που έχει δώσει στη Μαρίκα. Ο Κοσμάς κι ο Σώτος συναντιούνται με τον Αρδίτη για να συνεργαστούν. Οι αποφάσεις της Μάγιας ξενίζουν τις γυναίκες στον Σύλλογο. Ο Ερμής είναι καταχρεωμένος και κινδυνεύει. Ο Μέλιος βρίσκει κάποιες χρυσές λίρες και της δίνει στην Ευανθία να τις φυλάξει για το γάμο του με την Φρόσω. Η Ευανθία πιστεύει πως η Φρόσω είναι έγκυος. Η Δεσποινιώ αυτή τη φορά δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τον Κοσμά…

Ψυχοκόρες - επεισόδιο 16

#Psyxokores

Facebook @psyxokores.ant1tv

Instagram @psyxokores

Ψυχοκόρες (αλφαβητικά)

Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά

  • Σενάριο Πένυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης
  • Σκηνοθεσία Μιχάλης Χαραλαμπίδης
  • Σκηνογράφος Χρύσα Δαπόντε
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας Γιάννης Φώτου, Βασίλης Κλωτσοτήρας
  • Μοντάζ Στέλλα Φιλιπποπούλου, Σταύρος Σπανός
  • Μουσική Σταμάτης Σταματάκης
  • Concept Γιάννης Εξηντάρης
  • Καλλιτεχνική Διεύθυνση Φρόσω Ράλλη
  • Εκτ. Παραγωγοί Ειρήνη Σουγανίδου, Φρόσω Ράλλη
  • Παραγωγή/ Εκτέλεση παραγωγής Feelgood Productions
Δείτε όλα τα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας των «Ψυχοκορών» στο ΑΝΤ1+.