Life

22 Απριλίου 2024 11:59

“Ο πρώτος από εμάς”: Ανατροπές, συγκίνηση και χιούμορ στα επόμενα επεισόδια (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι θα δούμε την Τετάρτη και την Πέμπτη παρακολουθώντας με ενδιαφέρον, τις εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς.

“Ο πρώτος από εμάς”: Ανατροπές, συγκίνηση και χιούμορ στα επόμενα επεισόδια (βίντεο)
-

Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται την Τετάρτη 24 Απριλίου και την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 22:30 με 2 νέα επεισόδια γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις, συγκίνηση, αλλά και χιούμορ!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Τετάρτη 24 Απριλίου στις 22:30 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50

Ο Φίλιππος βρίσκει πανικόβλητο τον Άλκη, καθώς φαίνεται να έχει χάσει την όρασή του, και τρέχουν για το νοσοκομείο. Συναγερμός σημαίνει στην παρέα και όλοι σπεύδουν να του συμπαρασταθούν. Σύντομα η Αθηνά θα τους ενημερώσει για την υποτροπή της ασθένειας του Άλκη, η οποία όμως είναι διαχειρίσιμη προς το παρόν. Η Κάτια για πρώτη φορά ξεσπά και δείχνει να μην αντέχει το βάρος του πιθανού χαμού του Άλκη, αλλά η παρέα θα είναι δίπλα της. Ο Άλκης θα επιστρέψει σπίτι να συνεχίσει τον αγώνα του, ενώ οι ζωές όλων μοιάζουν να μπαίνουν σε αναμονή. Και όσο όλοι εύχονται να προλάβει ο Άλκης να γνωρίσει τον γιο του, εκείνος, μπροστά στον φόβο του θανάτου του, αποφασίζει να του συστηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Πέμπτη 25 Απριλίου στις 22:30 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51

Η πώληση του σπιτιού της Κάτιας και του Έβαν θα φέρει στην επιφάνεια μια παλιά γνωριμία της Έλενας που θα πυροδοτήσει καυγάδες. Ο Θάνος κλείνει τα 18 και αποφασίζει να κάνει τη δική του αποκάλυψη στην οικογένειά του, με τον Φίλιππο να είναι στο πλευρό του. Η Χριστίνα, όμως, μοιάζει ανένδοτη στις αποφάσεις του. Ο Στέφανος, η Έλσα και ο Άλκης έρχονται πιο κοντά με το νέο μέλος της οικογένειας, όσο η Σοφία παρατηρεί μια περίεργη κίνηση στον λογαριασμό της, που την βάζει σε σκέψεις. Θα ανακαλύψει, όμως, ότι την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Και όσο ο Νικόλας αποκόβεται από τη παλιά του ζωή, αυτό που περιμένανε όλοι με ανυπομονησία έρχεται, για να φέρει νέα πνοή στην παρέα.

Ο Πρώτος από εμάς

«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» _ Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1. 

Δείτε το trailer:

#OPrwtosApoEmas

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης

Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS

Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International.

Ο Πρώτος από εμάς

Ειδήσεις σήμερα:

Νίσυρος: “Ανοίγουν στόματα” για παρενόχληση παιδιών από τον αρχαιοφύλακα

Γυναικοκτονία Κυριακής – Τζούλη: Όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες μονταρίστηκε

Άρης: Ο Δεληζήσης αποχαιρέτισε την ομάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ