Δικαιοσύνη

18 Νοεμβρίου 2017 23:28

Στη φυλακή και ο 8ος κατηγορούμενος για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Διάβασέ μου το...

Ο 39χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Στη φυλακή και ο 8ος κατηγορούμενος για την απαγωγή Λεμπιδάκη
-

Στη φυλακή οδηγήθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 39χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στην υπόθεση απαγωγής Λεμπιδάκη. Τα αποτυπώματά του βρέθηκαν  στην μάντρα αυτοκινήτων που χρησιμοποιήθηκε ως το τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων για την κράτηση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Συγκεκριμένα, τα αποτυπώματα του 39χρονου βρέθηκαν στο εσωτερικό μονωτικών ταινιών οι οποίες είχαν χρησιμοποιηθεί για να καλύψουν τα παράθυρα του χώρου.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει, πάντως, πως είχε φιλοξενηθεί στο παρελθόν στον συγκεκριμένο χώρο καθώς είχε φιλική και εργασιακή σχέση με τον ιδιοκτήτη της μάντρας αυτοκινήτων. 

Υποστηρίζει, επίσης, πως δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή και ότι παρουσία στο χώρο δεν συμπίπτει χρονικά με την κράτηση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Ο 39χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα..

Πρόκειται πλέον για τον όγδοο κρατούμενο για την πολύκροτη υπόθεση ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως διαφεύγουν οι «εγκέφαλοι» της αρπαγής του επιχειρηματία και προσπαθούν να λύσουν κομμάτι- κομμάτι τον γρίφο της μεγαλύτερης σε διάρκεια απαγωγής στα ελληνικά χρονικά.

VIDEO