Κοινωνία

02 Ιουλίου 2023 23:21 Τελευταία ενημέρωση : 07 Ιουλίου 2023 05:51

Amber Alert για γονική αρπαγή 7χρονου

Διάβασέ μου το...

Παρατείνεται η ισχύς του "συναγερμού" πυ σήμανε "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για τον εντοπισμό του αγοριού. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Amber Alert για γονική αρπαγή 7χρονου
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 7χρονου παιδιού από την Λάρυμνα, το οποίο άρπαξε προ ημερών ο πατέρας του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε τον μηχανισμό Amber Alert Hellas κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, καθώς, όπως αναφέρει υπάρχουν ενδείξεις ότι ίσως η ζωή του παιδιού κινδυνεύει.

Συγκεκριμένα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε νεότερη ανακοίνωση του, το βράδυ της Κυριακής, αναφέρει:

«Η αναζήτηση του Σάλεχ Οβτσαρένκο, 7 ετών, με καταγωγή από τη Λετονία, συνεχίζεται. Το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ανηλίκων, AMBER ALERT HELLAS, παρατείνεται  για  48 ώρες κατόπιν νέας εισαγγελικής εντολής. 

Στις 25/06/2023 και ώρα περίπου 11:00 π.μ., ο πατέρας του Οβτσαρένκο Σάλεχ, 7 ετών, προέβη σε αρπαγή του ανήλικου στην περιοχή της Λάρυμνας Φθιώτιδας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση. Έκτοτε αγνοούνται. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής που εκδόθηκε την 01/07/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Σάλεχ Οβτσαρένκο έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,28 μ. και 45 κιλά βάρος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ » .

Ειδήσεις σήμερα:

Μίνως Κυριακού: έξι χρόνια χωρίς τον “πατριάρχη” του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ (βίντεο)

Αλέκος Παναγούλης: Η απόπειρα δολοφονίας του Παπαδόπουλου και το... περίεργο τροχαίο δυστύχημα

Φρέντι Μπελέρης - Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Αλλοιώθηκε το ποινικό του μητρώο (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ