Κοινωνία

05 Αυγούστου 2023 21:02

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μάχη με πολλές εστίες στο Σοφό (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Δύσκολη αναμένεται η νύχτα στον Ασπρόσπυργο. Η η φωτιά κινείται προς ένα λατομείο , αλλά υπάρχουν πολλές εστίες σε δύσβατα σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μάχη με πολλές εστίες στο Σοφό (εικόνες)
-

Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου και γίνεται μάχη από τις δυνάμεις πυρόσβεσης προκειμένου να ανακοπεί η πορεία της, γι' αυτό έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική. η φωτιά κινείται προς ένα λατομείο στην περιοχή, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες σε δύσβατα σημεία και χαράδρες που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ασπρόπυργος - Πυρκαγιά

Για το λόγο αυτό μέχρι και αυτή την ώρα πραγματοποιούν ρίψεις νερού από αέρος 4 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα (το ένα συντονιστικό), ενώ στο έδαφος επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, εκ των οποίων οι 30 πυροσβέστες είναι Ρουμάνοι με 4 οχήματα.

Εν τω μεταξύ υπό έλεγχο τέθηκε μια ακόμα πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί το απόγευμα σε χώρο με υλικά ανακύκλωσης, αλλά παραμένουν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ζωή Καράγγελου - Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο σόλο

Φωτιά σε κτήριο στο Μοσχάτο - Έκλεισαν δρόμοι

Κέρκυρα: Μαφιόζος της Καμόρα συνελήφθη από Ιταλούς καραμπινιέρους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ