X

Εντολή Μητσοτάκη για έρευνα μετά την ταλαιπωρία των οδηγών στην Εθνική Οδό

Τι ζήτησε ο Πρωθυπουργός και σε ποιούς Υπουργούς ανατέθηκε η διερεύνηση των αιτίων που προκάλεσαν το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου επί ώρες.

Ant1news

Με εντολή του πρωθυπουργού δύο υπουργοί διερευνούν τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Συγκεκριμένα με κατεπείγουσα εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Κ.Καραμανλής και Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοϊδης κινούν όλες τις διαδικασίες για να διερευνηθεί τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καραμανλής, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο "κέντρο" της Νέας Οδού, θα καλέσει τους υπεύθυνους της εταιρείας για εξηγήσεις ενώ αντίστοιχα ο κ. Χρυσοχοίδης διερευνά τυχόν παραλείψεις της τροχαίας.

Έντονες ειναι οι επικρίσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και τα παράπονα των οδηγών που ταλαιπωρήθηκαν επί ώρες λόγω της κακοκαιρίας που όλοι ανέμεναν, γνωρίζοντας και την σφοδρότητα της.

 

Εν τω μεταξύ, μαίνεται με σφοδρότητα σε πολλές περιοχές το κύμα κακοκαιρίας, ιδίως στην Στερεά Ελλάδα.

Στην Εύβοια έγινε προληπτική εκκένωση οικισμών, ενώ σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου απο λιμάνια της Αττικής.