X

Ημαθία: Νεκρός σε τροχαίο και ο θετός αδελφός του 21χρονου

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Ημαθία, καθώς σε τροχαίο σκοτώθηκε είχε σκοτωθεί και ο θετός αδερφός του 21χρονου πριν από 14 χρόνια. Απαρηγόρητοι οι γονείς που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους έχει συμβεί.

Ant1news



Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Ημαθία, ένας 21χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο όπως είχε σκοτωθεί και ο θετός αδερφός του πριν από 14 χρόνια, απαρηγόρητοι οι γονείς που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους έχει συμβεί.

Για δεύτερη φορά η μοίρα «χτύπησε» μια οικογένεια στο Νεόκαστρο Ημαθίας. Ο μόλις 21 ετών γιος τους, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο, όπως ακριβώς και ο θετός αδερφός του πριν από 14 χρόνια.

Όταν σκοτώθηκε ο βιολογικός γιος τους πριν από 14χρονια υιοθέτησαν τον Δημοσθένη. Το αγόρι είχε μείνει ορφανό σε ηλικία 7 ετών, τον αγάπησαν, τον μεγάλωσαν και έγινε το παιδί της καρδιάς τους.

Όμως η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ο 21χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν επέστρεφε με το αυτοκίνητο του από τη Βέροια στο Νεόκαστρο.

Στο 6ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Μελίκης - Κουλούρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε δέντρο. Ο νεαρός ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια.

πηγή: star

Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρός σεισμός στο Μεξικό (βίντεο)

Μάρθα Καραγιάννη - Μαίρη Χρονοπούλου: έχουν πεθάνει όλοι, δεν αντέχω ότι είμαι η τελευταία… (βίντεο)

Αιγάλεω: έξωση και “λουκέτο” σε δημοτικό σχολείο (βίντεο)