X

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Θρήνος στην κηδεία της Νεκταρίας (εικόνες)

Τραγικές φιγούρες τα 4 παιδιά και η μητέρα της. Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να λάβει την Κυριακή ο συζυγοκτόνος.

Ant1news


Στο…πένθος έχει βυθιστεί και η Μεσαρά από την άγρια δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, η σορός της άτυχης 48χρονης έφτασε στον τόπο της καταγωγής της, στον Αμπελούζο της Μεσαράς, προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονταν εκεί για να απευθύνουν το “ύστατε χαίρε” στην αδικοχαμένη Νεκταρία, ενώ ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασε την ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο.

 

 

Η εξώδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στις 2 το μεσημέρι, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων για τον κορονοϊό.

 

 

 

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της 48χρονης ήταν τα τέσσερα παιδιά της, που μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τον κόσμο τους να… καταστρέφεται, αφού ο πατέρας τους σκότωσε την μητέρα τους.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της άτυχης Νεκταρίας – η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας – δεν γνωρίζει ακόμα το πώς πέθανε η κόρη της. Η οικογένειά της, στην προσπάθεια να την προστατεύσει, δεν της ανέφερε ότι έπεσε θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύζυγό της.

 

Με τραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας αναμένεται να λάβει το πρωί της Κυριακής ο 54χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα την εν διαστάσει σύζυγο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος νοσηλευόταν μέχρι τώρα προληπτικά και έτσι αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ο δράστης έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ και για το λόγο αυτό παρέμεινε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

πηγή: cretapost.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Meta: Αντιπερισπασμός, φυγή προς τα εμπρός, ή “Μετά-σταση”;

Οικονόμου για γυναικοκτονίες: χρειάζεται αντιμετώπιση σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με τρακτέρ και δύο αυτοκίνητα στη Λαμία (εικόνες)