Life

07 Φεβρουαρίου 2020 11:32

“Καφέ της Χαράς”: Τα ..όνειρα του Φατσέα και όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της αποψινής βραδιάς παρουσιάζει η εκπομπή «Το Πρωινό».

“Καφέ της Χαράς”: Τα ..όνειρα του Φατσέα και όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (βίντεο)
-

Νέο πρόσωπο στο Κολοκοτρωνίτσι, φέρνει τα πάνω -κάτω. Η επιθυμία του Φατσέα και οι εξελίξεις στο 6ο επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς" , που θα δούμε στις 21:45

Περίληψη του 6ου επεισοδίου

Η άφιξη ενός νέου, γοητευτικού άντρα αναστατώνει τον γυναικείο πληθυσμό του Κολοκοτρωνιτσίου. Η αναστάτωση γίνεται ακόμη πιο εκρηκτική όταν αποδεικνύεται ότι ο άντρας αυτός είναι ο καινούργιος παπάς του χωριού. Ο Δημήτριος γίνεται ο φύλακας άγγελος της Βάλιας. Γιατί, όμως, ο Μάνος αρχίζει να τον ζηλεύει τόσο πολύ; Και τι μπορεί να κάνει με την Αρετή που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά; Ο Περίανδρος, έξαλλος με τη συμπεριφορά του γιου του, φτάνει να τον αποκληρώσει, αλλά και να συμμαχήσει κρυφά με την Αρετή.

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ - 6ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ - 6ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ - 6ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΗ άφιξη ενός νέου, γοητευτικού άντρα αναστατώνει τον γυναικείο πληθυσμό του Κολοκοτρωνιτσίου. Η αναστάτωση γίνεται ακόμη πιο εκρηκτική όταν αποδεικνύεται ότι ο άντρας αυτός είναι ο καινούργιος παπάς του χωριού. Ο Δημήτριος γίνεται ο φύλακας άγγελος της Βάλιας. Γιατί, όμως, ο Μάνος αρχίζει να τον ζηλεύει τόσο πολύ; Και τι μπορεί να κάνει με την Αρετή που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά; Ο Περίανδρος, έξαλλος με τη συμπεριφορά του γιου του, φτάνει να τον αποκληρώσει, αλλά και να συμμαχήσει κρυφά με την Αρετή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ