Πολιτική

18 Σεπτεμβρίου 2023 13:49 Τελευταία ενημέρωση : 18 Σεπτεμβρίου 2023 21:55

Πόρος: Σύλληψη Τούρκων που παρακολουθούσαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Διάβασέ μου το...

Οι συλληφθέντες, φέρονται να παρακολουθούσαν με drone τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.

Πόρος: Σύλληψη Τούρκων που παρακολουθούσαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις
-

Χειροπέδες σε δυο Τούρκους που φέρονται να επιτηρούσαν θέσεις στρατιωτικού ενδιαφέροντος, με drones, πέρασαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ ότι δύο άτομα είχαν σηκώσει drone επάνω από το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.

Οι «δράστες» έσπευσαν να εξαφανιστούν, όταν έγιναν αντιληπτοί και τελικά τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν στη Μονεμβασιά, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για Τούρκους υπηκόους.

Έχουν κατασχεθεί το drone και τα κινητά τηλέφωνά τους, ενώ κλιμάκιο της ΕΥΠ είναι στην Μονεμβασιά και ασχολείται με την υπόθεση.

Ελληνική Λύση: Η Ελλάδα με τη ΝΔ είναι ένα μεγάλο ξέφραγο αμπέλι 

«Τούρκοι υπήκοοι προέβησαν σε κατόπτευση του ναυστάθμου χρησιμοποιώντας drone. Αντί να συλληφθούν πάραυτα από τη Ναυτονομία, αποχώρησαν παριστάνοντας τους τουρίστες και διέσχισαν τη μισή Πελοπόννησο ανενόχλητοι. Εάν όντως είναι κατάσκοποι, θα είχαν όλο το χρόνο για να στείλουν το υλικό στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. Σύμφωνα με το κόμμα «οι Ένοπλες Δυνάμεις που η κυβέρνηση τις χρησιμοποιεί πλέον για να καλύψουν την ανικανότητα του "Επιτελικού Κράτους", έπρεπε να καταθέσουν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου οι Τούρκοι να συλληφθούν!».

«Η Ελλάδα με τη Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο ξέφραγο αμπέλι», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Λιβύη - Νεκροί Έλληνες στρατιωτικοί: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Σκέρτσος: Ο Κασσελάκης έχει όψη Μητσοτάκη και ψυχή Πολάκη, δεν είναι η λύση

Θερμαϊκός: Ψαράδες εντόπισαν νεκρή αγελάδα να επιπλέει στη θάλασσα (εικόνες)