Εκδηλώσεις

08 Απριλίου 2016 16:12

Sales Excellence Awards 2016: διάκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά της Online sales

Text to Speech

Φέτος κατέκτησε δύο βραβεία, απόδειξη ότι κατατάσσεται σταθερά στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της.

Sales Excellence Awards 2016: διάκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά της Online sales

Σε μια λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων και στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2016.

Στην τελετή, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ), παραβρέθηκαν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη. 

Από μια τέτοια βραδιά και διοργάνωση, δε θα μπορούσε να λείπει η online sales, η οποία έδωσε δυναμικό παρόν, αφού διακρίθηκε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Φέτος κατέκτησε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Οργάνωση & Ανάπτυξη Τμήματος Πωλήσεων και το Gold βραβείο στην κατηγορία Call Center.

Τόσο τα παραπάνω σπουδαία τιμητικά βραβεία, όσο και η διάκριση της περασμένης χρονιάς  χαρακτηρίζονται πλέον ως η μέγιστη διάκριση για την εταιρεία και τους ανθρώπους της online sales, αφού αποτελούν σημαντική αναγνώριση για την πορεία της στο χώρο της τηλεφωνικής εκπροσώπησης, θέτουν νέους ορίζοντες ανάπτυξης και την κατατάσσουν σταθερά, στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της.

Sales Excellence Awards 2016 - online sales

Η online sales ως Customer Experience Provider προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, που αφορούν στην διαχείριση υφιστάμενων και νέων πελατών. Επενδύει στρατηγικά σε νέες τεχνολογίες και σύγχρονες υποδομές, μέσα από τις οποίες ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις, κυρίως όμως επικεντρώνεται στους ανθρώπους της, οι οποίοι διακρίνονται από μία συνεπή επαγγελματική διαδρομή και προσφορά, διασφαλίζοντας έτσι την πιο συναρπαστική εμπειρία για κάθε καταναλωτή.

VIDEO