Life

15 Απριλίου 2024 16:27

“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Τα χρονικά περιθώρια για να την Δάφνη στενεύουν (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Σεναριακές εκπλήξεις, μεγάλες ερμηνείες και εντυπωσιακή σκηνοθεσία και σήμερα στην σειρά "Παγιδευμένοι" του ΑΝΤ1.

“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Τα χρονικά περιθώρια για να την Δάφνη στενεύουν (βίντεο)
-

Οι «Παγιδευμένοι», που έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, έρχονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Απόψε στις 22:30, ο Δημήτρης παλεύει με τις αξίες και τα ιδανικά του. Τι θα νικήσει μέσα του; «Το δίκαιο δεν πάει πάντα χέρι-χέρι με το συναίσθημα…»

Sneak preview:


ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ

Δευτέρα 15 Απριλίου

Επεισόδιο 50

«Οι νεκροί δεν κρυώνουν ποτέ…» Γκέοργκ Μπίχνερ

Παγιδευμένοι

Με το σοκαριστικό βίντεο της Δάφνης αιχμάλωτης, τα χρονικά περιθώρια για να την βρει ο Δημήτρης στενεύουν.

Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, φέρνει τον Δημήτρη ξανά μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα. Τι απόφαση θα πάρει ο εισαγγελέας Μαρκέτος; Τώρα, θα καταλάβει πολλά σε σχέση με την Άννα και ίσως ήρθε η ώρα για να της ζητήσει «συγγνώμη».

Ενώ η έρευνα για την εύρεση της Δάφνης είναι σε εξέλιξη, οι ανακρίσεις των υπόπτων για τη δολοφονία της Μαριάννας συνεχίζονται, με τις κόντρες και τις αποκαλύψεις να φέρνουν τα πάνω – κάτω.

Η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει, όταν η Αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων. Όλα αυτά, κάτω από τις ραδιούργες κινήσεις του Αλέκου και του Ιάσονα και με τον Σπύρο ακόμη να χαροπαλεύει.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

  • Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος
  • Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης
  • Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου
  • Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Διανέμεται από την Madd.

Παγιδευμένοι

#Pagidevmenoi 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Η “απάντηση” στα drones και το μήνυμα στην Ευρώπη

Γιάννης Μαρκαντωνάκης: “Έφυγε” από τη ζωή ο γλύπτης και εικαστικός

Λιόσια: Λεωφορείο έπεσε σε κολώνα - Τραυματίστηκαν επιβάτες



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ