Βρώσιμα λουλούδια: από το βάζο στο πιάτο
Από συμμαθητές στο σχολείο, καλλιεργητές σήμερα βρώσιμων λουλουδιών σε μια πρωτότυπη οικολογική φάρμα. Ο σεφ Δημήτρης Χατζηδημητρίου και ο προγραμματιστής υπολογιστών Ανδρέας Παξινός ένωσαν τις δυνάμεις τους και επένδυσαν στη εύφορη γη των Μεσογείων.
Ανέβηκε στις 30/10/2023 17:27
Περισσότερα επεισόδια
Επιχείρηση καθαρισμού ακτών
Πρωτοβουλία για τον καθαρισμό της παραλίας του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη...
Ο «συνθετικός» καφές σέβεται το περιβάλλον... και την τσέπη μας!
Η κλιματική αλλαγή έχει σοβαρές επιπτώσεις στους περισσότερους τομείς της ζωής...
Ελληνικά βιολογικά βότανα
Ένα ζευγάρι στην Κομοτηνή έχει αφοσιωθεί στην καλλιέργεια βιολογικών βοτάνων,...
Κεχρί: Μία υπερτροφή
Το κεχρί ήταν αρκετά γνωστό στην αρχαία Ελλάδα, καθώς το καλλιεργούσαν...
Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ
Η «Γη Θεραπαινίς» είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό και φιλανθρωπικό για άτομα με...
Έξυπνες πόλεις
Τι σημαίνει έξυπνη πόλη; Ένας δήμος που οι παραδοσιακές υπηρεσίες γίνονται πιο...