Χανιά

27 Οκτωβρίου 2020 11:02 Τελευταία ενημέρωση : 27 Οκτωβρίου 2020 20:22

Διπλό φονικό στα Χανιά: Άφαντος ο δράστης– “Φτερά” έκαναν 10000 ευρώ

Διάβασέ μου το...

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος. Ο βασικός ύποπτος των Αρχών.

Διπλό φονικό στα Χανιά: Άφαντος ο δράστης– “Φτερά” έκαναν 10000 ευρώ
-

Εντείνονται από τις αστυνομικές Αρχές των Χανίων οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης των δολοφονιών μίας 79χρονης και ενός 82χρονου.

 Η 79χρονη βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πασακάκι του δήμου Χανίων, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας σε διπλανό σπίτι βρέθηκε νεκρός και ο 82χρονος.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ανακοινώθηκε σήμερα ότι τα δύο άτομα όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν θανατωθεί από αλλοδαπό, ο οποίος στη συνέχεια αφαίρεσε, από το σπίτι της γυναίκας, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δολοφονία - Χανιά

Στο σημείο του διπλού εγκλήματος μετέβησαν ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Από τις Αρχές αναζητείται ο ενοικιαστής του γειτονικού σπιτιού, το οποίο ανήκε στην 79χρονη, υπηκόου Μπαγκλναντές, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί.

Δολοφονία - Χανιά

Δολοφονία - Χανιά

Φωτογραφίες: neakriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO