Εύβοια

16 Ιουνίου 2022 08:05 Τελευταία ενημέρωση : 16 Ιουνίου 2022 13:36

Εύβοια: Φωτιά σε ξενοδοχείο στην Αμάρυνθο

Διάβασέ μου το...

Τρόμος για τους ενοίκους του ξενοδοχείου. Καπνός κάλυψε σχεδόν όλους του ορόφους.

Εύβοια: Φωτιά σε ξενοδοχείο στην Αμάρυνθο
-


Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα σε εξαώροφο ξενοδοχείο στην Αμάρυνθο του Δήμου Ερέτριας. Καπνός κάλυψε σχεδόν όλους του ορόφους, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της φωτιάς.

Η φωτιά εντοπίστηκε στον ημιώροφο, αλλά με την επέμβαση Πυροσβεστικής και τη βοήθεια του προσωπικού του ξενοδοχείου έχει ήδη περιοριστεί. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου δεν διατρέχουν κίνδυνο.

πυρκαγιά - Amarynthos Resort - Αμάρυνθος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροσβέστες από τη Χαλκίδα το Αλιβέρι την Κύμη και τα Οινόφυτα, βρίσκονται ήδη μέσα στο ξενοδοχείο, προκειμένου να μεταφέρουν με ασφάλεια τους ενοίκους, από όλους τους ορόφους, εκτός του κτηρίου.

πυρκαγιά - Amarynthos Resort - Αμάρυνθος

«Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χώρο ξενοδοχειακής εγκατάστασης, στη δημοτική ενότητα Αμαρυνθίων Ευβοίας, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 23 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε χώρο της επιχείρησης. Για το ανωτέρω περιστατικό, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Φωτογραφίες: eviazoom.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

British Airways: Πλημμύρισε η καμπίνα αεροσκάφους εν ώρα πτήσης (βίντεο)

Φονική πλημμύρα - Μάνδρα: Η ώρα της απόφασης για τους 21 κατηγορούμενους

Eurogroup: Η Ελλάδα σε βιώσιμη πορεία - Τελειώνει η ενισχυμένη εποπτεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO