Εύβοια

24 Νοεμβρίου 2023 09:05

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό οδηγού (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Πώς το όχημα εξετράπη της πορείας του με τόση ισχύ, που βρέθηκε έξω από το οδόστρωμα και ανατράπηκε με φόρα.

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό οδηγού (βίντεο)
-

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου στα Ψαχνά Ευβοίας, με την νεαρή οδηγό να τραυματίζεται σοβαρά όταν το όχημα της χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες στο ύψος της «Στροφής Κολοβρέχτη».

Εύβοια - Ψαχνά - τροχαίο ατύχημα

Όπως μεταδίδει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα της Εύβοιας Eviathema.gr λίγο μετά τις 22.00 το όχημα πορευόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα η νεαρή οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να πέσει, να διαπεράσει τις μπάρες προστασίας και να καταλήξει εκτός οδοστρώματος.

Εύβοια - Ψαχνά - τροχαίο ατύχημα

Το όχημα από την σφοδρότητα της σύγκρουσης έφερε αρκετές τούμπες. Η οδηγός κατέληξε εκτός του οχήματος, τοοποίο την καταπλάκωσε και τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας, δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εύβοια - Ψαχνά - τροχαίο ατύχημα

Η νεαρή μετά τον απεγκλωβισμό της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου θα γίνει εκτός των άλλων και έλεγχος αλκοολομέτρησης.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης δυνάμεις της αστυνομίας για την καταγραφή αλλά και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στον οδικό άξονα.

Εύβοια - Ψαχνά - τροχαίο ατύχημα

Πηγή: Eviathema.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Βάρκιζα: Νεκρές δύο γυναίκες στην Λεωφόρο Σουνίου (βίντεο)

Δυτική Όχθη: Νεκρός 12χρονος Παλαιστίνιος από σφαίρα στο στήθος

Τροχαίο - Σίνδος: Σκοτώθηκε οδηγός στην Εθνική Οδό (βίντεο) 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO