Δωδεκανήσα

16 Ιανουαρίου 2024 12:08

Ρόδος: προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στο κρατητήριο

Διάβασέ μου το...

Το σχέδιο της γυναίκας για την μεταφορά ναρκωτικών στις φυλακές. Τι βρέθηκε στην κατοχή της.

Ρόδος: προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στο κρατητήριο
-

Αθλητικό παντελόνι μέσα στο οποίο υπήρχε κρυμμένη ποσότητα χασίς, πήγε 20χρονη σε 22χρονο κρατούμενο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου.

Η ναρκωτική ουσία, η οποία είχε ραφτεί στο λάστιχο της αθλητικής φόρμας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε, ενώ η 20χρονη συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην ανάκριση!

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό έγινε στις 8.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 13 Ιανουαρίου 2024 οπότε και η 20χρονη μετέβη στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου για να δώσει είδη ρουχισμού και διάφορα άλλα προσωπικά είδη στον 22χρονο, ο οποίος κρατούνταν για να δικαστεί χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση ληστείας.

Κατά τον έλεγχο που έγινε στα πράγματα που μετέφερε η κοπέλα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, στο λάστιχο της αθλητικής φόρμας, μία συσκευασία που περιείχε 0,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, η 20χρονη συνελήφθη και χθες συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της κ. Στέλιο Αλεξανδρή, προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, όπου και της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε ίδρυμα αλλά και ηθική αυτουργία κατά αγνώστου δράστη στην πράξη αυτή (η δίωξη αυτή αφορά τον άγνωστο δράστη, ο οποίος έδωσε το ρούχο με τα ναρκωτικά στην 20χρονη).

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε στην ανάκριση, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για σήμερα το πρωί για να προετοιμάσει την απολογία της.

Μέχρι τότε η κράτησή της συνεχίζεται.

Πηγή: rodiaki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χείμαρρος - Ηλεία: Αγωνία για το ζευγάρι που αγνοείται (εικόνες)

Άνω Βούλα: Αυτοκίνητο έπεσε σε βενζινάδικο (βίντεο)

Ρόμα: Τέλος ο Μουρίνιο



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO