Διπλωματία

18 Απριλίου 2018 07:06

Συνάντηση Κουβέλη με δικηγόρους για το θέμα των δύο στρατιωτικών

Text to Speech

Τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Συνάντηση Κουβέλη με δικηγόρους για το θέμα των δύο στρατιωτικών

Τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Δημήτρη Βερβεσό.

Στην συνάντηση, η αντιπροσωπεία της Ολομέλειας ενημέρωσε τον αναπληρωτή Υπουργό για τις ενέργειες που έχει κάνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δικηγόρων (CCBE) για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για την απόφαση της CCBE να στείλει το επόμενο διάστημα σχετική επιστολή σε κάθε αρμόδιο, αλλά και να προγραμματίσει αποστολή παρατηρητών κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην γειτονική χώρα.

Στην αντιπροσωπεία της Ολομέλειας, εκτός του Προέδρου, Δημήτρη Βερβεσού (Πρόεδρος ΔΣΑ), μετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Πειραιά, Γιώργος Σταματογιάννης και οι αντιπρόσωποι της Ολομέλειας στην CCBE, Παναγιώτης Περάκης (μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ) και ο Πάνος Αλεξανδρής.

VIDEO