Κοινωνία

20 Μαΐου 2019 15:02

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Τα χρήματα από το τυχερό παιχνίδι και η απόγνωση

Text to Speech

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις. Ο άνδρας άφησε ιδιόχειρο σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Τα χρήματα από το τυχερό παιχνίδι και η απόγνωση

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ανατριχιαστική αυτοκτονία στην Καλογρέζα, όπου ένας άνδρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Πίσω από την απόφαση του ηλικιωμένου να βάλει τέλος στη ζωή του φαίνεται πως βρίσκεται μία συγκλονιστική ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 87χρονος άνδρας, φέρεται ότι άφησε πίσω του ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Στο σημείωμα ο ηλικιωμένος αναφέρει ότι πρόσφατα είχε κερδίσει ένα μεγάλο ποσό, άνω των 900.000 ευρώ, σε τυχερό παιχνίδι, το οποίο ισχυρίζεται ότι του το υφάρπαξε η σύζυγός του!

Στη συνέχεια η σύζυγός του τού έκανε έξωση από το σπίτι, το οποίο ανήκει στην ίδια, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Ο 87χρονος, που καταγόταν από την Κρήτη και τα τελευταία τρία χρόνια φέρεται ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο, στο σημείωμα τονίζει πως έχει ζητήσει από τον δικηγόρο του να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ