Κοινωνία

29 Μαρτίου 2024 11:33 Τελευταία ενημέρωση : 29 Μαρτίου 2024 14:14

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένοχη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας

Διάβασέ μου το...

Καταπέλτης η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη από την ίδια την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένοχη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας
-

Ενοχη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη κρίθηκε η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, η δολοφονία τελέστηκε σε ήρεμη ψυψική κατάσταση, αποδέχονται δηλαδή δικαστές και ένορκοι ότι το έγκλημα είχε προσχεδιαστεί.

«Το δικαστήριο κηρύσσει ομόφωνα ένοχη την κατηγορούμενη για την κατ/εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως κατηγορείται και δη για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 11/4/2021 και την τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 29/1/2022 τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», είπε η πρόεδρος.

Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τα λοιπά εκκρεμή αιτήματα για κρείσσονες αποδείξεις, ιδίως αυτά περί προσκόμισης του σάκου αναζωογόνησης της ΜΕΘ Παίδων, των λοιπών εγγράφων και περαιτέρω γονιδιακου ελέγχου.


Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε λόγο για αποφαση που στηρίζεται σε μεγάλη δικαστική πλάνη, ενώ στράφηκε κατά των δικαστών και ενόρκων για μεροληψία, ενώ επεσήμανε ότι θα ασκήσει έφεση στην απόφαση, δηλώνοντας πεπεισμένος για ανατροπή της απόφασης σε δεύτερο βαθμό.

Ο ποινικολόγος ανέφερε ότι γνωρίζει πως λαμβάνονται οι αποφάσεις στα δικαστήρια και ο ίδιος είναι πεπεισμένος για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Η ορκωμοσία στην Θήβα και οι φωτογραφίες από την θητεία του (βίντεο)

Κολωνός - 12χρονη: Αθώα η μητέρα για την μαστροπεία, ένοχος και για βιασμό ο “53χρονος”

Daily Mail - British Airways: Αεροπλάνο από Αθήνα πέρασε ξυστά από drone με ταχύτητα 400 χλμ/ώρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ