Ποδόσφαιρο

16 Οκτωβρίου 2016 15:26 Τελευταία ενημέρωση : -

Αναβλήθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός μετά το σεισμό

Text to Speech

Ο ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Ήπειρο προκάλεσε ανησυχία για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, των φιλάθλων και όλων των εμπλεκομένων.

Αναβλήθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός μετά το σεισμό

Σε αναβολή οδηγήθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Ήπειρο προκάλεσε ανησυχία για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, των φιλάθλων και όλων των εμπλεκομένων, κάτι που αποτελεί πρώτο και βασικό μέλημα της διοργανώτριας Αρχής. Η Super League βρισκόταν σε αναμονή από το πρωί για την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και μετά από την εισήγησή του συντονιστικού οργάνου της, η Περιφέρεια Ηπείρου έστειλε αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για αναβολή της αναμέτρησης.

Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφέρεται: «Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν οι φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου».

Την αναβολή της αναμέτρησης επισημοποίησε και η Super League με ανακοίνωσή της, όπου επισημαίνεται ότι «...σε συνέχεια απόφασης του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός αναβάλλεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO