X

Θεσσαλονίκη: στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ

Αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες, όταν χθες το βράδυ, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, πήγε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε.

Ant1news

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδήγηθηκε ο 30χρονος που συνελήφθη για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι νεολαίοι του ΚΚΕ μοίραζαν φυλλάδια. Η δικογραφία τού αποδίδει την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία.

Αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες, όταν χθες το βράδυ, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, πήγε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε. Είχε ταυτοποιηθεί με βάση φωτογραφικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

«Δεν  ανήκω σε καμία πολιτική οργάνωση. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με ακροδεξιές οργανώσεις», κατέθεσε στις Αρχές ο 30χρονος και αιτιολογώντας το πώς βρέθηκε στο σημείο, είπε:

«Στο σημείο βρέθηκα επειδή εργάζομαι σε ένα καφέ στην πλατεία.  Ήρθε κάποιος  και ισχυρίστηκε ότι τον χτύπησαν  και το μόνο που έκανα ήταν να πάω και να ρωτήσω ποιός τον χτύπησε. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ κανέναν δεν κρατούσα κανένα αντικείμενο και μετά  το συμβάν επέστρεψα στην εργασία μου. Πήγα μόνος μου στην αστυνομία γιατί δεν είχα τίποτα να κρύψω».

Από την αστυνομία ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον τέσσερα ακόμη άτομα για το συμβάν, κατά το οποίο τραυματίστηκαν τρία μέλη της ΚΝΕ.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Αρνιακός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες (βίντεο)

Μπαλάσκας στον ΑΝΤ1: Το 30% των αστυνομικών φυλάει επισήμους (βίντεο)

Facebook: Το μεγαλύτερο “μπλακ άουτ” στα χρονικά έφερε διεθνή κατακραυγή