X

Κάρολος - Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το “ευχαριστώ” για τα μηνύματα του κόσμου (βίντεο)

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, παρέστη σε εκδηλώσεις, αναπληρώνοντας τον πατέρα του, που ξεκίνησε θεραπεία για τον καρκίνο.

Ant1news

Ένα «ευχαριστώ» για τα μηνύματα συμπαράστασης για τον Βασιλιά Κάρολο που ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο ήταν το πρώτο δημόσιο σχόλιο του γιου του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος παράλληλα ανησυχεί για την εξέλιξη της υγείας της συζύγου του, Κέτι Μίντλετον.

Κατά την άφιξή του σε γκαλά για το London Air Ambulance Service στο Λονδίνο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου αρκέστηκε να δηλώσει «Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων. Σας ευχαριστούμε».

Σήμερα Τετάρτη ο Γουίλιαμ παρέστη σε εκδηλώσεις αναπληρώνοντας τον πατέρα του που, με εντολή των γιατρών, αποσύρθηκε από τις δημόσιες εμφανίσεις, αν και θα συνεχίσει να εργάζεται από την κατοικία του.

Την Τρίτη, ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε με τον Κάρολο, αφού έκανε ένα ταξίδι - "αστραπή" στην Βρετανία, από την Καλιφόρνια, όπου ζει με την Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Η συνάντηση κράτησε μόλις 45 λεπτά και ο Χάρι αναχώρησε σήμερα για τις ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

“Ο άλλος άνθρωπος” - Πολυχρονόπουλος: Η μητέρα του μιλά στον ΑΝΤ1 για τις δωρεές πολιτών (βίντεο)

Ιλαρά: Η πιο μολυσματική ασθένεια που έχει γνωρίσει η επιστήμη

Μάνδρα: Δολοφονία επιχειρηματία - Πήρε φωτιά το αυτοκίνητο του (εικόνες)