Πολιτική

10 Ιουνίου 2019 14:24

Κατσίκης: έχω πολλές προτάσεις, αλλά θέλω να επιστρέψω στη ΝΔ

Text to Speech

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, δήλωσε ότι είναι θέμα ημερών να ανακοινώσει τη νέα του πολιτική στέγη, μετά την απόφαση των ΑΝΕΛ να μην κατέβουν στις εκλογές.

Κατσίκης: έχω πολλές προτάσεις, αλλά θέλω να επιστρέψω στη ΝΔ

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη ΝΔ εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης. «Την έχω εκφράσει και όχι για πρώτη φορά. Έχω εκφράσει την επιθυμία από εκεί και πέρα είναι θέμα της ΝΔ. Υπάρχουν αρκετές προτάσεις από άλλα κόμματα» είπε ο κ. Κατσίκης.

Αναφορικά με την απόφαση να μην κατέβουν οι ΑΝΕΛ στις εκλογές, τόνισε, «Δεν κατεβαίνουμε, πάρθηκε μια απόφαση η οποία δεν ήταν ομόφωνη, υπήρχαν φωνές, μεταξύ των οποίων και η δική μου, οι οποίες εισηγήθηκαν το αντίθετο. Η τελική απόφαση κατά πλειοψηφία ελήφθη να μην κατέβουμε».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», ο κ. Κατσίκης υπογράμμισε ότι «Ο κ.Καμμένος αποδέσμευσε όλους του τους βουλευτές αφού ανέβαλε προσωπικά την ευθύνη για τη συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές, μας αποδέσμευσε προκειμένου να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε εμείς σωστό. Σε ότι με αφορά είναι θέμα ολίγων εικοσιτετραώρων προκειμένου να αποφασίσω και να ανακοινώσω τη νέα πολιτική στέγη την οποία θα έχω και στην οποία θα μεταφέρω τους χιλιάδες ψηφοφόρους που αποτελούν την εκλογική μου δύναμη», πρόσθεσε ο κ. Κατσίκης.

«Αρκετά θετικά είναι εκείνα τα οποία συνθέτουν την εικόνα της δική μας πολιτικής διαδρομής από το 2015 μέχρι σήμερα, ένα πράγμα μας καταδικάζει και αυτό είναι οι Πρέσπες και αυτό πιστεύω αποτέλεσε την πολιτική ταφόπλακα του ΣΥΡΙΖΑ και το μάρμαρο το μοιραστήκαμε και εμείς μαζί τους», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.