Αθλητικά

20 Ιουνίου 2019 08:36 Τελευταία ενημέρωση : 20 Ιουνίου 2019 15:52

Ο Τσιτσιπάς τραυμάτισε τον κριτή με το μπαλάκι! (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι έγινε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, που ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε σήμερα!

Ο Τσιτσιπάς τραυμάτισε τον κριτή με το μπαλάκι! (βίντεο)
-

Ένα δυνατό χτύπημα με το μπαλάκι, δέχθηκε ο κριτής του αγώνα ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Έντμουντ, στο τουρνουά του Κουίνς στο Λονδίνο, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή να βγάλει άμυνα σε σερβίς του αντιπάλου του.

Το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό και ο κριτής δέχθηκε το μπαλάκι στο πρόσωπο του, με αποτέλεσμα να του φύγουν τα γυαλιά. Ο Τσιστσιπάς «πάγωσε» προσωρινά και κατευθύνθηκε στον κριτή για να απολογηθεί και να δει πόσο σοβαρά τον χτύπησε, αλλά τελικά με μεγάλη του ανακούφιση διαπίστωσε πως το πρόβλημα δεν ήταν σοβαρό.

Σε ότι αφορά τον αγώνα, είχε μετατραπεί σε σίριαλ… Ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει την Τρίτη, μετατέθηκε για την Τετάρτη, αλλά διακόπηκε λόγω βροχής, με τον Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται με 1-0 σετ και το σκορ στο δεύτερο σετ να είναι 3-3.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθάρισε… όμως σήμερα, με συνοπτικές διαδικασίες. Μπήκε αποφασισμένος στο γρασίδι και μέσα σε 25 λεπτά τελείωσε το δεύτερο σετ, το οποίο κατέκτησε με 7-5.

Στη συνέχεια θα αναμετρηθεί με τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί (Νο 65), για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά, πιθανότατα και πάλι σήμερα, εφόσον ο καιρός δεν τα κάνει και πάλι «μούσκεμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ