Κοινωνία

30 Ιουνίου 2019 17:44

Νεκρός από την πυρκαγιά στην Φυλή

Διάβασέ μου το...

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε εργοστάσιο. Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Νεκρός από την πυρκαγιά στην Φυλή
-

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 48χρονος άνδρας σε εργοστασιακό χώρο παρακείμενο της πυρκαγιάς στην Φυλή. Παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δεν φέρει εγκαύματα και εκτιμάται ότι κατέληξε από τις αναθυμιάσεις που εισέπνευσε, καθώς σε διπλανό οικόπεδο καίγονταν ελαστικά.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 15:00, καίγοντας χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο έσπευσαν επτά οχήματα με δώδεκα πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα, τρεις υδροφόρες του Δήμου και ένα ελικόπτερο.

ΦΥΛΗ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ

Μία ώρα αργότερα, λίγο μετά τις 16:00, οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με ακόμη ένα ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη και συνολικά 30 πυροσβέστες να επιχειρούν, με δύο πεζοπόρα τμήματα.

ΦΥΛΗ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ

Τελικά η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο αργά το απόγευμα της Κυριακής.


Φωτιά ξέσπασε και στην περιοχή Κυψέλη στην Αίγινα, όπου απειλήθηκαν σπίτια και οι κάτοικοι έζησαν ώρες αγωνίας βλέποντας τις φλόγες να περνούν μέσα από τις αυλές τους.

Ακόμη μια φωτιά ξέσπασε και σε δασική έκταση στο Πεύκο Καλαβρύτων. Στο σημείο επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ