Κόσμος

12 Αυγούστου 2019 12:10

Τραγωδία σε στρατιωτική επίδειξη στην Κολομβία (βίντεο-ντοκουμέντο)

Διάβασέ μου το...

Δύο υπαξιωματικοί που κρέμονταν από ελικόπτερο, ανεμίζοντας μία τεράστια σημαία, έπεσαν στο κενό όταν κόπηκε το σχοινί που τους κρατούσε.

Τραγωδία σε στρατιωτική επίδειξη στην Κολομβία (βίντεο-ντοκουμέντο)
-

Φρικτό θάνατο βρήκαν δύο Κολομβιανοί υπαξιωματικοί, όταν κόπηκε το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένοι από ελικόπτερο, κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης την Κυριακή στην πόλη Μεντεγίν.

«Η Αεροπορία Στρατού θρηνεί την απώλεια των δύο θαρραλέων ανδρών (...), που έχασαν τη ζωή τους στο ατύχημα που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ολάγια Ερέρα στη Μεντεγίν», ανέφερε το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Κολομβίας σε ανακοίνωση Τύπου.

Κρεμασμένοι από σχοινί, το οποίο ήταν δεμένο σε ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, οι δύο υπαξιωματικοί, ο Χεσούς Μοσκέρα και ο Σεμπαστιάν Γκαμπόα, κρατούσαν μια γιγαντιαία σημαία της Κολομβίας καθώς πετούσαν πάνω από τη στρατιωτική παρέλαση που έκλεινε την “Γιορτή των Λουλουδιών”, που οργανώθηκε όπως κάθε χρόνο στη Μεντεγίν.

Βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας κατέγραψαν τη στιγμή που το σχοινί έσπασε και οι δύο στρατιωτικοί έπεσαν στο κενό από μεγάλο ύψος.