Αθλητικά

13 Αυγούστου 2019 12:05

Η δελεαστική πρόταση της Μπαρτσελόνα στην Παρί για τον Νεϊμάρ

Διάβασέ μου το...

Γαλλική εφημερίδα αποκάλυψε το deal που πρότειναν οι Καταλανοί στους Παριζιάνους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Η δελεαστική πρόταση της Μπαρτσελόνα στην Παρί για τον Νεϊμάρ
-

Οι διαθέσιμες ημέρες στο μεταγραφικό “παζάρι” λιγοστεύουν και οι σύλλογοι καλούνται να κάνουν τις τελευταίες, καθοριστικές ή/και διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να ενισχυθούν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είναι η επικείμενη αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, δεδομένης της απόφασης του 27χρονου Βραζιλιάνου άσου να φύγει από την γαλλική πρωτεύουσα.

Οι ομάδες που μπορούν να καλύψουν το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, με την Μπαρτσελόνα να διατηρεί προβάδισμα, εκμεταλλευόμενη την προηγούμενη συνεργασία των δύο πλευρών.

Η γαλλική εφημερίδα “Le Parisien” αποκαλύπτει την προσφορά που έχουν κάνει οι Καταλανοί στους διοικούντες τους πρωταθλητές Γαλλίας: Μετρητά ένα ποσό μεταξύ 60 και 80 εκατομμυρίων ευρώ κι επιπλέον τον Κουτίνιο, ο οποίος κοστολογείται στα 120 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά δηλαδή, περίπου από 180-200 εκ. ευρώ, λίγα λιγότερα από τα 222 εκατ. ευρώ που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπαρτσελόνα για να κάνει δικό της τον διάσημο επιθετικό.

Ωστόσο, οι Γάλλοι θεωρούν αφ’ ενός πως ο Κουτίνιο κοστίζει λιγότερα χρήματα και αφ’ ετέρου θέλουν περισσότερα μετρητά. Ενδεχομένως καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση, να διαδραματίσει και το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε ο Λιονέλ Μέσι προς τον Νεϊμάρ, ζητώντας από τον Βραζιλιάνο να μην υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, που ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτηση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ